Hoppa till sidans innehåll

Utmärkelser 2018

10 APR 2019 20:37
  • Skapad: 10 APR 2019 20:37

Sigvards Sjöholms Vandringspris – Årets Denslare

Namn Stig Karlsson

Motivering: 2018 års Årets Denslare skulle egentligen kunna bli Årets Denslare varje år. Hen har i nästan 40 års tid varit en avgörande faktor för den förening vi är idag. Från att ha börjat som nybörjarförälder så har hen nog varit med och arbetat med precis allting som kan arbetas med i en förening men det finns en sak som hen förknippas med mer än något annat. Alla vi som var ungdomar under 80- och 90-talet har fantastiska minnen från alla bussresor hen kört oss över hela Sverige varje helg under tävlingssäsong och lite till. Tack Kristina för att du har upplåtit honom till detta. Det finns oändliga saker vi skulle kunna skriva men det finns en egenskap hos Stig som är viktigare än allt arbete han lagt ner. Den egenskapen är att han får oss att alltid känna oss välkomna och känna att det är viktigt att just jag kommit till träningen.

 

Dagny Stålmarks fond – stipendium

Namn Hugo Persoon

Motivering: Årets stipendiat har utvecklats kraftigt under 2018. Mycket träning, noggrannhet, och vilja har lett till toppen i sin åldersklass. Det som framförallt har imponerat på oss är jämnheten som är ovanlig att uppnå i ungdomsåren som exemplifieras genom en fantastiskt fint genomförd O-Ringenvecka. Vi hoppas att kärleken till orienteringen ska bestå så att vi får se dig i förstalaget på 10Mila om några år.

 

Kjell Wallerings vandringspris – Bästa H/D 21

Namn Algirdas Bartkevicius

Motivering:

 

Skyttepaviljongens vandringspris – Årets över 35

Namn Susanne Karlsson

Motivering: Vi har en medlem som brinner för att göra orienteringen lättillgänglig för alla. Det är ett nötande i det dolda år efter år utan några rubriker. 2018 blev det i en ny variant, Hitta Ut, som uppskattades av många. Tack vare henne arrangerar OK Denseln dessa arrangemang år efter år som vi andra utnyttjar både i våra egna skogar men även hos andra klubbar runt om i Sverige när vi vill röra på oss under fina sommardagar.

Skribent: Algirdas Bartkevicius
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Denseln
Orgavägen 2, Mårängen
61731 Skärblacka

Kontakt:
Tel: 01158600
Fax: 01158600
E-post: This is a mailto link

Se all info