Hoppa till sidans innehåll

Utmärkelser för 2019 utdelade vid årsmötet

22 MAR 2020 19:06
Vid dagens årsmöte delades klubbens fyra olika utmärkelser för 2019 ut. Nedan finns motiveringarna och pristagarna.
  • Skapad: 22 MAR 2020 19:06

Årets Denslare

Vägen från att kläcka en idé till att ha genomfört ett större projekt är ofta lång. När det rör sig som stora investeringar är den ändå längre. Att då på bara ett par år gå från idén om att installera bergvärme i klubbstugan till att få det genomfört kräver mycket arbete och energi. När man samtidigt lyckas genomföra projektet utan att belasta klubbkassan är det helt enormt. Till årets Denslare utser vi därför Kjell Karlsson och Nils-Göran Kempe.

 

Dagny Stålmarks fond

Många kan vara mycket nöjda med att göra stora framsteg antingen som aktiv eller som ledare. Året vinnare har inte nöjt sig med det ena eller det andra utan sett till att både göra stora tävlingsframsteg och samtidigt varit sammanhållande för de äldre ungdomarna och sett till att inspirera till många lag på stafetterna. Årets vinnare är David Strömbäck.

 

Över 35

Det är många som gjort stora insatser under O-Ringen men det finns de som gjort det där lilla extra. Genom att deltagit på flera O-Ringentävlingar och besökt hälften av Sveriges campingar och då noterat vad som kan förbättras för att lyfta arrangemanget har hon till alla campinggästers glädje drivit igenom förbättringarna även om det stött på motstånd. Vi ser fram emot nästa projekt som årets över 35, Carina Kalered, tar på sig.

 

Bästa HD21

Årets HD21 kom tillbaka till klubben och gav ny energi. Boende på bortaplan men ändå engagerad som tidigare. Nybliven pappa och samtidigt fina prestationer med DM seger på medeldistansen och bästa Denseln senior och även personbästa på både på SM medel och lång. Årets HD21 är Erik Ivarsson Sandberg.

Skribent: Björn Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Denseln
Orgavägen 2, Mårängen
61731 Skärblacka

Kontakt:
Tel: 01158600
Fax: 01158600
E-post: This is a mailto link

Se all info