Hoppa till sidans innehåll

VÄLKOMMEN ÅTER TILL OK DENSELN DAMIEN

17 NOV 2018 18:40
  • Skapad: 17 NOV 2018 18:40

Vi har glädjen att meddela att Damien Renard åter kommer att representera klubben. Damien var under ett 10-tal år i början av 2000 talet en mycket viktig del av vår förening. Var gång han landade i klubbstugan (vilket var ganska ofta) så höjdes energin märkbart i vårt gäng då Damiens entusiasm och energi omedelbart smittade av sig inte bara på eliten utan hela klubben. Vi som träffade Damien på Smålandskavlen kan rapportera att han är sig lik, samma energi, samma självförtroende men dock något skäggigare. 
OK Denselns korrespondent i Norge hade glädjen att träffa honom nyligen och nedan kommer hans svar på några korta frågor. 
Ålder: 38 år
Bor i: Kongsberg Norge sedan 2008
Uppvuxen i: Frankrike, närmare bestämt Normandie
Familj: Två barn (med Celine), Elise 11 år och Mathias 8 år samt svensk flickvän.
Varför åter i OK Denseln: OK Denseln är klubben i mitt hjärta. Jag har många bra vänner där och otroligt många fina minnen från tiden i klubben. SM guldet på medeldistans, SM silvret i stafett samt många fina minnen från 10MILA och Jukola värdera jag väldigt högt. OK Denseln är också klubben som passar mig perfekt med tanke på mina mål inför 2019. Jag satsar åter på att springa i Franska landslaget och då på VC och VM. 
Vad är din styrka som orienterare: God kartläsare och jag gillar verkligen tekniska utmaningar. Jag är trygg med min teknik och är envis och ger mig inte så lätt. 
Din största merit som orienterare: VM silver i stafett och en 4:e plats på EM i medeldistans. 
Vad är målen för 2019: Stafett guld på VM och topp 10 på VM:s medeldistans. 
Vad kommer du ihåg allra mest från din tidigare period i klubben: Livet i klubbstugan :)
När får vi träffa dig åter igen: Förhoppningsvis i april innan 10MILA och sedan naturligtvis på själva 10MILA. Jag glädjer mig mycket åt att åter få komma till Skärblacka. 

Vi i OK Denseln glädjer oss också åt att du är tillbaka Damien. Du kommer att bli en viktig pusselbit i det lovande lagbygget inför 2019. Återigen välkommen.
Skribent: Algirdas Bartkevicius
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Denseln
Orgavägen 2, Mårängen
61731 Skärblacka

Kontakt:
Tel: 01158600
Fax: 01158600
E-post: This is a mailto link

Se all info