Hoppa till sidans innehåll

Aktiva Karlskoga


Aktiva Karlskoga är ett projekt som drivs av OK Djerf och syftar till att aktivera oss som bor i Karlskoga samt upptäcka vår egen stad och dess omgivningar. Vi delar ut en karta med stadsnära orienteringskontroller varje år i maj till de flesta hushåll i Karlskoga tätort. 

För våra besökare och de som inte får 2020 års karta i brevlådan finns den att hämta gratis på  Turistbyrån, biblioteket och ICA Maxi från och med mitten/slutet av maj. På kartorna finns det ett antal kontroller (50 stycken) utmärkta och när man besökt dessa kan man skicka eller maila in sitt resultat till oss och delta i utlottningen av fina priser. Man kan besöka kontrollerna i vilken ordning man vill och kontrollerna kommer finnas ute till och med september. På sidan "Så funkar det" finns mer information om hur du går till väga. I år har vi inga kontrolldefinitioner tillgängliga.

Under perioden 6 juli till och med 2 augusti kan du även leta extra kontroller på Fuxboudden. Den så kallade guldkartan kan du ladda ner här.

 Om du har några frågor eller funderingar så når du oss på This is a mailto link

Uppdaterad: 11 MAR 2019 17:41 Skribent: Christer Persson
Epost: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info