Hoppa till sidans innehåll

25manna 2017

2017-10-11 11:19
Djerf ställde upp med två lag i årets 25manna som arrangerades av IFK Tumba SOK och Tullinge SK. Några löpare var väldigt nöjda med sina prestationer medan några löpare var mindre nöjda med sina prestationer.
  • Uppdaterad: 2018-08-24 11:18

Tyvärr blev inget av lagen godkända, första laget blev felstämplade och andra laget skickade ut en löpare på fel sträcka. Men ingen verkade alltför besviken över resultaten eftersom alla kunde delta på en sträcka som passar dem bra. Det är det som är bra med 25manna att alla kan vara med oavsett ålder och erfarenhet.

 

25manna 2017 var väl arrangerat och utfört. Kartplanken var bra strukturerade och det var lätt att hitta sin karta. Duscharna var många, varma och sköna så det blev ingen kö och man slapp frysa (så länge man stod i duschen). Upploppet var långt och jobbigt men det var bra för då kunde löparen som skulle bli utväxlad göra sig beredd i god tid och så kunde publiken se löparna längre. Det fanns dock en sak som inte var så bra och det var vädret. Det regnade nämligen nästan hela dagen och TC förvandlades redan tidigt på morgonen till en stor lerpöl. Det var nog ingen orienterare som kom hem utan leriga skor eller kläder.

 

För den som var sugen var det även en medeldistanstävling dagen efter. Den deltog dock bara några djerfare i. Eftersom det fortsatte regna under natten och dagen så var det ännu lerigare på söndagen, flera bilar körde fast i leran på parkeringen.

 

Skribent: Anton Holm
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info