Hoppa till sidans innehåll

Aktiva Karlskoga - Kartutdelning

29 APR 2019 20:17
Det börjar dra ihop sig till utdelningar av årets Aktiva Karlskoga karta.
  • Uppdaterad: 29 APR 2019 20:17

Årets Aktiva Karlskoga karta är just nu på tryckning och kommer levereras i närtid. Återigen behöver vi hjälp med att dela ut dem och planen är att de ska delas ut till alla hushåll i Karlskoga tätort under perioden 16-20 maj. 

Längre ner ser ni de områden som finns att dela ut inom. De kommer ev. att justeras något mot tidigare år vad gäller yta. Vi ser gärna att ni mailar och önskar ett eller flera områden så snart som möjligt. Detta så att vi har koll på hur många som kan hjälpa till och vilka områden som vi saknar "utdelare" till. Vi behöver all hjälp vi kan få! Ni kan maila era önskade områden till Mats på This is a mailto link eller sms:a på 070-4967975. Tänk på att vissa områden är populära så det är först till kvarn som gäller. Ett tips är att önska alternativ, så kan vi försöka pussla ihop så gott det går. Det kan ta ett tag innan vi återkopplar vilket område ni får, det är ett pussel som ska läggas och det är mycket annat just nu som händer, både med Aktiva men även förberelser kring motions-OL etc. så ha förtröstan.

Kartorna att dela ut hämtas sedan i klubblokalen den 15/5 kl. 17-18. Kan man inte då så får vi lösa det på annat sätt, hör av er i såna fall till Mats ovan. Undertecknad kan ha kartor hemma på Blockstensvägen om man inte kan hämta den 15:e.

Skribent: Christer Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info