Hoppa till sidans innehåll

Aktiva Karlskoga 2019

25 MAR 2019 17:26
Det börjar närma sig en ny säsong för Aktiva Karlskoga. Här kan du läsa lite om årets område och en nyhet.
  • Uppdaterad: 25 MAR 2019 17:26

Kartan för årets Aktiva Karlskoga börjar nu ta form. I år kommer man kunna leta stolpar i både Björkborn, Aggerud och Storängen. Kartan kommer således innehålla två delar, ett sammanhängande område från Bregården ner till Storängen och ett område runt Björkborn.

Nytt för i år är att Guldstoplen kommer expandera. I år kommer den ersättas av en karta med flera kontroller som man kan leta efter under en längre period. Exakt hur många dessa tillfällen kommer att bli är inte bestämt än. Information och nyheter kring Aktiva Karlskoga kommer precis som tidigare skickas ut på Facebook, https://www.facebook.com/aktivakarlskoga/ men även på en vanlig hemsida. Dock kommer vi lämna www.aktivakarlskoga.se och istället integreras med OK Djerfs vanliga hemsida. Redan nu hittar du Aktiva Karlskoga i menyn på denna sida, högst upp till höger (eller i meny-listen om du surfar via mobil). All kommunikation via mail till Aktiva Karlskoga kommer från och med nu gå via This is a mailto link. Allt detta kommer naturligtvis framgå på den nya kartan.

Planen är att kartan ska delas ut i mitten av maj och precis som tidigare år blir det till de flesta hushåll i tätorten. Men den kommer även finnas tillgänglig att hämta på biblioteket, turistbyrån, Coop Forum, ICA Maxi och Boda Borg.

I år kommer avslutningen inte ske  vid Djerfstugan utan vid vår klubbblokal på Näset.

Skribent: Christer Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info