Hoppa till sidans innehåll
Type=N, Mode=P, DE=None

Aktiva Karlskoga 2020

28 JAN 2020 21:18
Uppmaning: Aktiva Karlskoga behöver hjälp med att hitta sponsorer
  • Uppdaterad: 28 JAN 2020 21:18

Aktiva Karlskoga har blivit ett årligt evenemang som lockat många Karlskogingar och utomsocknes att leta stolpar. Det har även blivit en viktig del i att få in medel till att, tex. revidera kartor, något som blir ännu viktigare i och med att andra inkomstkällor minskar.

Vi behöver nu hjälp med att hitta nya sponsorer. Något som vi lärt oss är att det är avsevärt lättare att få sponsorer om man han någon form av personlig relation till sponsorerna. Om ni känner någon som har ett företag, eller om ni kan tänka er att höra med er arbetsplats  skulle vi vara ytterst tacksamma!

För att inte fler personer ska fråga på samma ställe är det lämpligt att ni kontaktar Ritha först på This is a mailto link  så kan hon koordinera förfrågningarna. Det finns även en liten beskrivning om Aktiva här om det underlättar när ni frågar. Ni får även information av Ritha gällande avgift för en logga.

Vi skulle verkligen uppskatta all hjälp vi kan få. Vi har arbetat upp en "bas" av återkommande sponsorer som är med varje, eller vartannat år. Men vi har svårt att hitta nya i och med att vi är en liten grupp som frågar runt. Vi har bara skrapat på yta bland Karlskogas företag, men som sagt, det är mycket enklare om man känner någon på företagen. 

Mvh Ritha, Louise, Erik, Christer x 2, Anders och Mats.

Bild: Spridningstillstånd LM2020/001522 

Skribent: Christer Persson
Epost: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info