Hoppa till sidans innehåll

Boende O-ringen 2018

2017-10-19 20:12
På O-ringen 2018 erbjuder arrangemanget två campingar. Efter en enkät bland de flitigaste O-ringendeltagarna senaste åren rekommenderar klubben att boka Campingen i Svedjeholmen.
  • Uppdaterad: 2018-08-24 11:18

På O-ringen 2018 erbjuder arrangemanget två campingar.

Första anmälningsstoppet till O-ringen 2018 Höga Kusten närmar sig. Innan 1 november är det som gäller för den som vill anmäla sig till det lägsta möjliga priset.

I år är O-ringenstaden delad, med en camping centralt i Örnsköldsvik inom en kilometer från O-ringentorget vid Fjällräven Center, vilket kan innebära grus eller asfaltsytor. Dessutom erbjuds en "klassisk" O-ringen camping i Svedjeholmen c:a 5 km från centrum enbart på gräsytor. Det kommer finnas anslutningsbussar mellan Svedjeholmen och O-ringentorget. E1 och E2 går nära Svedjeholmen, E5 nära centrum. Det kommer gå bussar mellan campingarna.

Vi har gjort en anonym enkät bland de flitigaste O-ringendeltagarna senaste åren (med brasklapp för missade e-postadresser) för att se var de föredrar att bo. Resultatet var att övervägande delen helst vill bo i Svedjeholmen, några hade inget speciellt önskemål och några föredrog centrum. En klar majoritet tyckte dock att det viktigaste var att bo där övriga i klubben bor och ville boka det alternativet!

Eftersom det är dags att anmäla sig till tävlingar och boende rekommenderar vi därför att boka Campingen i Svedjeholmen!

Skribent: Anders Pelander
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info