Hoppa till sidans innehåll

Djerfnyheter 2 juni

02 JUN 2019 20:18
Många, men långt ifrån alla av er ser att det har hänt en hel del den senaste vecka på vår Facebook-sida. Här kommer några av händelserna.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2019 20:18

Förra helgen (25-26 maj) var Edvard, Arvid, Linus, Melvin, Joline och Ella (DOK) på Värmlandslägret för ungdomar. Johan Petri och Anders Pelander var även med som ledare från Djerf. I år gick Värmlandslägret av stapeln i Koppom då OK Hierne ("Järne") var arrangör. För den som inte kan sin geografi så ligger Koppom strax öster om norska gränsen, inte långt från Arvika. Etapp 3 och 4 under O-ringen 2017 gick för övrigt bara ett stenkast eller två norr om Koppom. Totalt var det hela 70 ungdomar och ledare på plats och man hann med 4 pass under de 30 timmar som lägret pågick. Bland annat kördes sprintstaffetträning.

Samma helg var även Djerf representerade på Kultur- och föreningskalaset på hemmaplan.

Måndagen den 27 maj trotsade även hela 12 barn och ungdomar från vår onsdagsgrupp vädrets makter och tog sig till Kristinehamn och Hultets friluftsgård. Där sprangs det olika banor för att samla etapper till pokaljakten.

Under lördagen (1 juni) fanns Djerf på plats vid entren på ICA Maxi. Då ICA sponsrar Aktiva Karlskoga fick vi göra reklam för oss under ett par timmar. Kartor delades ut och stolpletare var där och fick tips och råd. Ellen Pelander hade även tagit fram en högklassig broschyr om OK Djerfs som delades ut. 

Under helgen har även Elin Lindblad och Rasmus Pettersson sprungit sprint-SM i Hudiksvall  med finfina resultat. Elin sprang in på en 2:a plats i B-finalen (D18) och Rasmus blev 15:e i A-finalen (H18).

 

 


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info