Hoppa till sidans innehåll

Motions-OL-avslutning

23 SEP 2020 19:53
Motions-OL-säsongen avslutades som sig bör i fint sensommarväder med sprintarrangemang på och omkring skolgårdskartan över Österledsskolan-Sandviksskolan.
  • Skapad: 23 SEP 2020 19:53

Årets Motions-OL-säsong mönstrade 785 löpare, vilket var nära 150 fler än fjolåret.

Givet att vi i år samordnade tisdagsarrangemangen med DOK, och därmed ordnade något färre arrangemang än ifjol så är det en tydlig ökning.

Troligtvis beror en del av tillströmningen dels på ”Coronaeffekten”, där alla inställda tävlingarna skapat ett extra sug efter alternativa arrangemang, men vi har också glädjande nog sett ett ganska stort antal nya tävlande, varav flera är ”nya orienterare”. Några av nykomlingarna har också valt att bli medlemmar i klubben och det är naturligtvis extra roligt.

Från och med tisdagen 29:e september övergår vi nu till löpträning på tisdagarna. Som vanligt utgår vi från klubblokalen vid näset med avlöpning 18:00. Efteråt serveras enkel mat i lokalen efter rullande matschema.

Vi hoppas att så många som möjligt vill hänga med på tisdagarna och hälsar naturligtvis ett extra välkommen till våra nya medlemmar.

/Teknik och arrangemang- och OL-sektionerna

Skribent: Anders Wahlström
E-post: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info