Hoppa till sidans innehåll

Ungdomshuggningen 2021

29 NOV 2021 09:33
I lördags bjöds klubbens ungdomar in till granhuggning inför 1:a advent. Det blev en mysig lördagshuggning där resultatet blev ett 50-tal granar till Karlskogas befolkning.
  • Skapad: 29 NOV 2021 09:33

En lördag varje år brukar bli utnämnd till ungdomshuggardagen. År 2021 var det lördagen innan 1:a advent som blev denna dag.

Uppslutningen i år från ungdomarnas sida var inte chockerande. Två tappra ungdomar kom för att hjälpa till nämligen. Axel och Lisa har förtjänat sin plats på läger och i stafetter för många år framöver! Är dom snälla kanske dom delar med sig av sin inkomst till andra lite mer morgontrötta klubbkompisar, vi får se.

Oavsett så bjöds det på en krispig men fin huggardag vid golfbanan. Två och en halv kärra kunde fyllas och vi räknade till ett femtiotal granar ungefär. En lyckad huggardag för de två ungdomarna.

Nedan följer lite bilder från dagen:

Bild på huggledare Henrik tillsammans med de två tappra ungdomarna Axel och Lisa. Elin 25-år är med på bilden för att förbättra statistiken på ungdomar med 150 %.


Bild på järngänget som fikar pepparkakor och lussekatter framför en liten brasa.


Bild på en liten del av fångsten.


Bild på ungdomarna Stella 2 år och Charlie 5 månader som förbättrar statistiken med 250%.


Charlie visar stolt upp sin huggna gran och har nu förtjänat sin plats på 25-manna 2022.


Fotograf Viktoria fick vara med på en egen bild tillsammans med sina troféer, redo att hängas upp hemma.

Hoppas vi ses på de andra granhuggningarna i December. Vi har sagt och skrivit det många gånger, inte minst genom ironi i denna text, att granhuggningen är en stor inkomstkälla för klubben som möjliggör att vi kan delta i olika aktiviteter och hålla nere medlems- och tävlingsavgifter. Var gärna med och bidra! Det är en skön känsla att ta helg efter en förmiddag i skogen med lite skogsarbete, trevligt sällskap och gott fika :)

Vi ses nästa lördag!

Skribent: Elin Lindberg
E-post: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info