Hoppa till sidans innehåll

Vecka 24

15 JUN 2020 21:18
Vecka 24 bjöd på många orienteringsaktiviteter i närområdet.
  • Skapad: 15 JUN 2020 21:18

Förra veckan inledes med motionsorientering på tisdagen i både Degerfors och Kristinehamn där totalt 27 Djerfare sprang. Resultat från Viken finns här och Kristinehamn här.

Onsdagen bjöd på världspremiär för Zoo-orientering i samband med våravslutning för barn och ungdomarna vid Djerfstugan. Nu var det djuren som tagit sig ut i skogen och inte orienterarna till djuren. 32 deltagare blev belönade med märken. Kotten för grön nivå,  Igelkotten för vit  och Ugglan, Räven och Älgen för gul, orange respektive svart nivå.

På lördagen arrangerade de äldre Djerfungdomarna ett mycket uppskattat läger för de yngre i ett strålande sommarväder. En härlig dag med orientering, moss-OS med längdhopp och limbo, spontana lekar och slutligen bad i Våtsjön. 

Söndagen bjöd på både första och andra etappen av KOK: sommarquattro. I år gällde det att inte bara vara snabb i skogen, man blev tvungen att vara snabbt för att ta sig dig också. Antalet startplatser var begränsat men ca. 25 Djerfare lyckades knippa en sådan till  första och andra etappen.

Första etappens resultat finns här, andra etappens resultatet finns här

KOK:s sommarquattro fortsätter nu på tisdag och onsdag vecka 25.

Skribent: Christer Persson
Epost: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info