Hoppa till sidans innehåll

Boforsloppet och Letälvsträffen ställs in

29 MAR 2020 12:35
Som ett led i kampen mot Coronaviruset fattade Regeringen den 27:e mars beslut om att förbjuda allmänna sammankomster med mer än 50 personer. Som konsekvens har vi fattat beslut om att ställa in Boforsloppet och Letälvsträffen.
  • Skapad: 29 MAR 2020 12:35

Efter att Regeringen tidigare infört begränsningar avseende folksamlingar till max 500 personer planerade vi ändå för att genomföra en ”bantad” tävling i enlighet med SOFT:s rekommendationer. Det var uppenbart att intresset för att tävla var stort - anmälningarna kom snabbt upp i de 300 löpare som SOFT föreskrev.

I och med fredagens beslut är det dock inte längre möjligt att genomföra några tävlingar, och tävlingsledningen har i samråd med VOF därför fattat beslut om att ställa in tävlingen.

Vi skulle vilja passa på att tacka alla frivilliga funktionärer som engagerat sig i förberedelserna. Ett speciellt tack till vill vi rikta till Håkan Lindberg och Rasmus Pettersson som lagt ner stort jobb på banläggningen. Vi hoppas att vi kan få möjlighet att använda dessa banor vid något senare tillfälle.

Med det önskar vi alla välkomna tillbaka till nästa års tävlingar.

/Tävlingsledningen OK Djerf och DOK

Skribent: Anders Wahlström
Epost: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info