Hoppa till sidans innehåll

DM sprint avgjordes i Baggängen i perfekt väder!

08 JUN 2018 21:18
På nationaldagen hade OK Djerf äran att arrangera DM i sprint för Värmland med en efterföljande sprintstafett. Vädret var perfekt med strålande sol och samtidigt runt 20 grader istället för närmare 30 som det har varit den senaste tiden.
  • Uppdaterad: 24 AUG 2018 11:18

 DM hade vi totalt 313 startande som fick springa banor som Håkan Lindberg och Per Jansson hade lagt mellan husen i Baggängsområdet blandat med de små skogsdungar som finns lite överallt. Målet var på en gräsplan på norra sidan av Stråningstorps centrum.Vi fick låna omklädningsrum och duschar av KSK och kommunen i Stråningstorps skola och hade en marka igång med försäljning av hamburgare, mackor, kaffe mm som sålde bra

Tävlingen löpte på bra utan missöden och både banor och arrangemanget som helhet fick beröm av deltagarna. Våra ungdomar upp tom 16 år fick delta och bäst av Djerfarna lyckades Linus Bodin Liljegren med en 2:a plats och Rasmus Pettersson och Jonna Lindblad med var sin 3: plats.

Även den efterföljande stafetten blev en uppskattad tävling. 72  tvåmannalag startade i en tävlingsform där man springer två sträckor var på lite kortare banor som är gafflade.

Stort tack till alla Djerfare som ställde upp och hjälpte till som funktionärer – ingen nämnd ingen glömd! Mycket bra att ni även var kvar till slutet -det gick väldigt snabbt att plocka ner banor och all utrustning!

Jag hörde av Per Jansson att även VOF var nöjda med oss. Vi skulle få arrangera en deltävling i PTV serien nästa år eftersom vi fixade DM så bra!

Skribent: Ulf Nordzell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info