Hoppa till sidans innehåll

Hallandspremiären

07 FEB 2022 22:22
Det har likväl blivit dags att anmäla sig till Hallandspremiären som går av stapeln i början av mars. Det är en djerftradition som går långt tillbaka i tiden att starta orienteringssäsongen nere i Halland och Halmstad.
  • Uppdaterad: 07 FEB 2022 22:22

Efter två års återhållsamhet av tävlingar kan vi skönja ett visst ljus i Coronamörkret. För många blev 2020 års Hallandspremiär både premiär samt avslut på säsongen. För andra vare sig eller. Men nu har vi åter igen bestämt oss för att återvända till Halland och Halmstad för Hallandspremiären.

Upplägget är följande:
Minibussar från Karlskoga ca kl. 14.00 fredag 11 mars (direkt) för deltagande på nattävling (Kattegatnatta), medeldistans lördag 12 mars och långdistans söndag 13 mars.

Boende på Goodmorning hotell i Halmstad inkl. frukost (dock inte på sängen). Något lyxigt kanske men mycket prisvärt! Det kan alla vittna om som varit med tidigare.

Resan vänder sig till alla Djerfare, ung som gammal, ju fler vi är desto roligare. Kostnaden beror givetvis på hur många vi blir. Jag skulle tro att vi hamnar på en kostnad på ca 1150 kr per person. Tillkommer gör startavgifter och mat.

Det arrangeras ett Quiz med efterföljande s.k. OL-buffé på lördagskvällen med tvårätters middag till en kostnad av 200 kr för vuxen och 100 kr för barn. Detta är absolut inte något man behöver hänga med på, men jag behöver veta för bokning. Det brukar vara hårt bokningstryck på detta så alternativet är att gå ut på staden och äta tillsammans om det inte funkar.

I vanlig ordning subventionerar klubben resan för alla. Dvs. ungdomar tom. 20 år med 50 % och vuxna 30 %. (m.a.o. betalar ungdom ca 600kr /vuxen ca 800kr) Mer info om tävlingarna finns att hitta på Eventor och via mig This is a mailto link Alt 070-6852240.

www.hallandspremiaren.se

För att kunna gå vidare med diverse slutbokningar: buss, boende etc. behöver jag veta hur många som är intresserade och detta behöver jag veta senast söndag 13 februari, då jag betraktar alla intresse-anmälningar som definitiva om inget annat sagts eller gjorts innan dess. Avbokningsskydd finns inte.

Ps. anmälan till tävlingarna görs som vanlig av var och en (senast 6. mars)

Hälsningar Per Jansson OK Djerf

Skribent: Elin Lindberg
E-post: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info