Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan Halland 2019

23 JAN 2019 21:40
Vad är ett tävlingsår utan en rejäl vår uppstart i ett förhoppningsvis mildare klimat än vi brukar ha det själva. I år har vi åter igen bestämt oss för att återvända till Halland och Halmstad för `Hallandspremiären´.
  • Uppdaterad: 23 JAN 2019 21:38

Förra året blev ju som bekant inställt pga. för mycket snö.

Upplägget är följande:

Minibussar från Karlskoga ca kl. 14.00 fredag 8. mars (direkt) för deltagande på nattävling (Kattegatnatta), medeldistans lördag 9. mars och långdistans söndag 10. mars.

Boende på nyrenoverade Goodmorning hotell i Halmstad inkl. frukost (dock inte på sängen).  Något lyxigt kanske men mycket prisvärt! Det kan alla vittna om som varit med tidigare.

 Resan vänder sig till alla Djerfare, ung som gammal, ju fler vi är desto roligare. Kostnaden beror givetvis på hur många vi blir. Jag skulle tro att vi hamnar på en kostnad på ca 1000 kr. per person. Tillkommer gör startavgifter och mat.

Jag jobbar kontinuerligt på att pressa priset så mycket som möjligt.

I vanlig ordning subventionerar klubben resan för alla. Dvs. ungdomar tom. 20 år med 40 % och vuxna 20 %.  (m.a.o. betalar ungdom ca 600kr /  vuxen ca 800kr)

Mer info om tävlingarna finns att hitta på Eventor och via mig  This is a mailto link   alt. 070-6852240

www.hallandspremiaren.se

För att kunna gå vidare med diverse bokningar: buss, boende etc. behöver jag veta hur många som är intresserade och detta behöver jag veta senast 10 februari, då jag betraktar alla intresse- anmälningar som definitiva om inget annat sagts eller gjorts innan dess. Avbokningsskydd finns inte.

Ps. anmälan till tävlingarna görs som vanlig av var och en. (senast 3 mars)

Hälsningar Per Jansson/ OK Djerf

Skribent: Per Jansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info