Hoppa till sidans innehåll

Kretshelg 19-20/3

20 MAR 2022 10:09
Under 19-20 mars arrangerades en Kretshelg av OK Djerf och Degerfors OK. I och med detta är vårsäsongen officiellt invigd.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2022 10:09

OK Djerf arrangerade lördagens träningstävling på den splitternya kartan Blomsterhult, belägen norr om den lite äldre kartan Håkas. Kartritare Per Jansson var både arrangör och banläggare.

Träningstävlingen lockade nästan 80 deltagare från både Värmland och Närke. 13 olika klubbar var representerade totalt! Kanske var det den nya kartan, som i efterhand fick betyg mycket väl godkänt, som lockade dit orienterare. Kanske var det den soliga vårvärmen och antågande vårsäsongen som bidrog till att det spritte i benen på så många. 

Totalt fanns 4 olika banor att välja på. Klockan 10 gick de som önskade ut i en masstart. Därefter var man välkommen att starta med fri starttid som i en vanlig motions-OL. OK Djerf fick en segrare i de fyra klasserna genom Lisa Malmros på bana 1. Vann gjorde hon dessutom med stor marginal! Vill man se alla resultat klickar man HÄR.

Idag, söndag, arrangerar Degerfors OK som dag 2 på Kretshelgen sin motionstävling i Råbäck. Vi håller tummarna för en Djerfsegrare även där!


Viktigt att förberada sig för vad som komma skall!


Redo för masstart!


Full parkering.


Vägen till start.


Arenan.

Skribent: Elin Lindberg
E-post: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info