Hoppa till sidans innehåll

Löpanalys

13 DEC 2021 10:16
Intresset för att göra en löpanalys var stort i klubben och nu har det blivit dags att göra den officiella anmälan. Läs nedan för exakta kostnader och datum.
  • Skapad: 13 DEC 2021 10:16

I oktober undersökte styrelsen om det fanns något intresse i klubben för att göra en löpanalys på Löp1 i Karlstad. Vi såg att det fanns ett intresse och har nu tagit kontakt med Löp1 för att göra upp en klubb-deal. Har man inte sett denna information tidigare så är det ingen fara. Intresseanmälan var inte bindande. Känner du att det vore roligt att få veta vilka skaderisker som föreligger för just dig, vilka skor som passar din löpstil bäst eller hur du ska optimera din löpträning så passa på att ta chansen nu :)

Vi har tillsammans med Löp1 kommit fram till att vi tar oss till butiken i Karlstad, antagligen genom samåkning från Karlskoga. Priset för en löpanalys för oss i OK Djerf är 500 kronor per person (ord. pris 800 kr/pers). Dessutom får vi efter genomförd löpanalys en viss procent rabatt på allt i affären. Dagen vi bokat är lördag den 15 januari klockan 15. Vi tänker oss ca 10-15 personer vid detta tillfälle. Blir intresset större bokas en till dag.

Anmälan sker till Daniel Brohede på This is a mailto link senast 31/12.

En liten påminnesle om vad löpanalysen handlar om:
Löpanalysen kallas "Löpanalys 3D MotionMetrix" och går till på så sätt att man under ett par minuter får springa på ett löpband varpå man blir filmad med 3D-kameror ur olika vinklar. Därefter görs en löpanalys som kan användas för att maximera träningen för just det specifika löpsteg man själv har. Man kan även se vilka skador man löper större risk att drabbas av. Efter löpanalysen kan man testa ut skor eller sulor som gynnar just din löpstil.

Med vänliga hälsningar,
OK Djerfs Styrelse

Skribent: Elin Lindberg
E-post: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info