Hoppa till sidans innehåll

(O)O-ringen-långbord - mer info

15 JUN 2020 21:57
Eftersom det inte blir något långbord i samband med O-ringen i Uppsala tänkte vi köra ett (O)Oringen-långbord vid Djerfstugan.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2020 21:46

Onsdagen den 22 juli planeras ett (O)O-ringen långbord, utomhus, vid Djerfstugan. Det får bli ett längre bord än vanligt så vi inte sitter  för trångt. Vi ska naturligtvis genomföra det på bästa sätt utifrån de restriktioner som fortfarande gäller. För att ytterligare skapa rätt "feeling" kommer det annordnas en träning innan.

Önskemål finns om att terrängen borde påminna lite om Nåstenterrängen på etapp 1 och 2, nästa år. "Det kan vi kanske inte lova.", säger Anders Wahlström som tillsammans med Bosse Winqvist har lovat att att ordna träningen inför onsdagen. "Vi kan i gengäld utlova klassisk Villingsbergsterräng, säger Bosse", med ett snett leende.

Upplägget blir motions-OL-liknande med fyra banor (Korta Lätt, Korta Svår, Mellan och Långa). De tre sistnämnda kommer att starta norr om E18 och avsluta österifrån Lake Lodge över Fuxboudden i in mot målet vid Djerfstugan. Korta Lätt går i sin helhet på Fuxboudden.

Mer information på Eventor: https://eventor.orientering.se/Events/Show/31705

Hålltider blir:

Träning: Start mellan 16-17:00

Bastun är varm från 17:00.

Långbord: Samling 19:00 - som vanligt är det ett anspråkslöst arrangemang där var och en tar med sig sin skaffning och dryck.
Ta med eget bord och stolar så att vi har möjlighet att sprida ut oss för att minska smittorisken.

Vi behöver väl vid det här laget inte påminna någon om att hålla sig hemma om man har symptom utan hälsar alla välkomna till ett förhoppningsvis mysigt "reserv-evenemang".

Styrelsen.


Skribent: Christer Persson
E-post: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info