Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse om anmälan till 10MILA Marka 1

20 APR 2022 11:03
Som de flesta av er läst och vet står OK Djerf värd för Marka 1 under 10MILA. Har ni inte hunnit anmäla er själva, vänner och familj är det sista chansen nu.
  • Skapad: 20 APR 2022 11:03

OK Djerf bemannar som tidigare nämnt Marka 1 under 10MILA-helgen i Ånnaboda. Klubben har fått en förfrågan från arrangerande klubbar i Örebro om vi inte kan hjälpa till och vi har självklart tackat ja. Tävlingen går av stapeln 7-8 maj. Markan är öppen från klockan 8.00 på lördagen till klockan 13.00 på söndagen. På fredagen och söndagen behövs dessutom hjälp med att bygga respektive riva arenan. Mer information för dig som missat detta i anmälningslänken nedan.

Den här veckan är alltså sista chansen att anmäla sig som funktionär till 10MILA Markan. Jag har fått in fantastiskt många anmälningar redan men tar gärna emot fler för att jobbpassen inte ska bli allt för tuffa för var och en av er. Hör er för ett extra varv med vänner och familj om det finns någon mer som kan tänka sig att ställa upp. 

INTRESSEANMÄLAN FÖR ATT JOBBA I MARKA 1 10 MILA ÅNNABODA 2022

Till er som anmält er redan: Det kommer en inbjudan till funktionärskväll på er mejl de kommande dagarna. Alla era frågor ska bli besvarade! Särskilda P-dekaler och informationshäften kommer att delas ut denna kväll. Vi går även igenom upplägget av tävlingen lite mer i detalj.

Skribent: Elin Lindberg
E-post: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info