Hoppa till sidans innehåll

Säsongens första julgranshuggning

19 NOV 2018 20:00
Lördag den 17 november var det dags för säsongens första julgranshuggning. Vårt ”Djerfgäng” hade redan hunnit vara ute sedan den 7/11 men nu var det dags för oss andra.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2018 20:00

Vi var 8 stycken som åkte till Rockersholm i perfekt julgranshuggarväder, plus 8 grader och ingen nederbörd, vi blev väldigt varma och den ena tröjan efter den andra åkte av. På bilden ser ni den bästa stunden på förmiddagen, nämligen fikastunden. Lördagens huggargäng bestod av Henrik Lindblad, Arne Östlund, Per Pettersson, Marie Pettersson, Per Jansson, Alexander Jansson och Rasmus Pettersson. Fotograf Viktoria Lindberg, som ses bärande på tre fina granar på nästa bild med Per Pettersson i bakgrunden. Ett 70 tal granar blev det denna lördag.

Vi kommer nu att hugga julgranar varje lördag fram till jul och vi hoppas att ni alla kommer och hjälper till. Jag tycker själv att det är väldigt trevligt lördagsnöje under förmiddagen, man får både motion och komma ut i skogen och träffa trevliga människor samtidigt som man bidrar med att dra in pengar till Ok Djerfs verksamhet.

Jag önskar er alla en fin adventstid.
Viktoria Lindberg

Skribent: Viktoria Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info