Hoppa till sidans innehåll

Spöklik succé för Halloween-natten

01 NOV 2018 13:29
Den traditionsenliga Halloween-natten har de senast åren utvecklats till en stor succé. Den spöklika tävlingen drog i år 76 löpare från sju klubbar, som med skräckblandad förtjusning gav sig ut i skogen på Fuxboudden.
  • Uppdaterad: 01 NOV 2018 13:29

Nytt för i år var att löparna den här gången sprang i det nybildade reservatet.

De kom dock som en chock för såväl de tävlande som tävlingsledningen att en inre zon i reservatet av kommunen avlysts som zombie-reservat.

Zonen markerades på kartan som förbjudet område, men det var tillåtet att springa genom på egen risk. Dessutom hade banläggaren råkat lägga en av kontrollerna mitt i zombiereservatet.

Det verkar av stämplingarna som om de flesta tävlande trots allt vågade sig på att springa genom området men trots detta har tursamt nog alla löpare stämplat ut efter tävlingen. Ingen löpare är alltså kvar i skogen, men vem vet vad som annars dröjer sig kvar därute.

Efter tävlingen samlades de tävlande i Djerfstugan där våffelserveringen tjuvstartat för säsongen. Efter en kamp med zombies, spöken, clowner och träsktroll i det ruskiga höstmörkret smakade det tydligen gott med en våffla.

Fullständig resultatlista: https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=23858&groupBy=EventClass

/Dockan i skjulet

Skribent: Anders Wahlström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info