Hoppa till sidans innehåll

Sprint DM Värmland den 6 juni!

2018-05-20 12:41
I år firar vi nationaldagen genom att arrangera Sprint DM för Värmland. Jag har fått äran att vara tävlingsledare. Tävlingen kommer ha sitt center vid Stråhallen i Stråningstorp. Vi ska ha två tävlingar samma dag.
  • Uppdaterad: 2018-08-24 11:18

Med första start kl 10 har vi en klassisk sprint med DM status. Klasser ifrån DH10 upp till DH85. Kl 13.30 kör vi även en sprintstafett som mer är en kul tävlingsform öppen för alla, som har arrangerats de senaste åren tillsammans med DM. Vi förväntar oss ca 300 deltagare ifrån Värmland och förhoppningsvis minst 100 extra deltagare ifrån Örebrotrakten eftersom det inte finns någon direkt konkurrerande tävling i området just den dagen. För mer detaljer går det att läsa inbjudan i Eventor.

Våra ungdomar får ställa upp i DM upp tom 16 år. Ifrån 12-till 16 ingår vår tävling även i Lilla VM. Vi har även bestämt att alla juniorer får springa sprintstafetten. Seniorerna får fokusera på att arbeta som funktionärer. Vi har huvudansvariga personer till de flesta viktiga funktionerna, men behöver fler som hjälper till. Hör av er om ni kan tänka er att bidra med något. Juniorer mellan 17-20 får gärna hjälpa till under DM och sedan springa stafett på eftermiddagen.

Ring mig Ulf Nordzell 070-5283670 eller Per Jansson (biträdande tävlingsledare) 070-6852240 eller Per Pettersson 070-639 0173 som har ansvar både för parkering och kontrollutsättning/ kontrollvakter och behöver mycket hjälp. Viktoria som är huvudansvarig för markan tar tacksamt emot bakverk o dyl som vi kan sälja.

Vi behöver hjälp med att bygga upp och riva TC och att städa ur duschrum och toaletter efter tävlingen, markan, skyltning, sophantering mm. Dusch och toalett blir huvudsakligen i skolans lokaler (inkl KSK:s omklädningsrum). I viss mån får vi även utnyttja Stråhallen.

Eftersom vi är i stan törs vi inte bygga upp något dagen före. Samling kl 7 för att ha allt uppe 8.30 och vi kan nog börja riva runt kl 15 (vi är extra tacksamma till dom som stannar kvar och river och städar upp!). Tält ska resas, bord ställas upp, skyltning, målfålla, växlingsplank, startplats ska göras i ordning och allt ska bort och området städas upp efter tävling.

Parkering för deltagare blir parkeringsplatsen norr om centrum och förhoppningsvis vägen in norrifrån. Risk att det blir problem. Vi vill därför att alla Karlskogabor parkerar på södra sidan alternativt uppe i Baggängen eller kanske ännu bättre cyklar till TC.

Jag hoppas vi får en fin tävlingsdag och bra PR för OK Djerf. Om vi hjälps åt med arrangemanget blir det lätt att få till det.

Uffe Nordzell


planeringsmöte med stort engagemang

Till markan önskar vi få fikabröd i alla former.

Man kan gärna lämna till Viktoria på Tegvägen 46 före den 6/6 om man inte har möjlighet att medverka under tävlingen, ring görna före 0730593722

Start tack på förhand
Viktoria L

Skribent: Håkan Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info