Hoppa till sidans innehåll

Stora framgångar i Daladubbeln 2019

25 OKT 2019 08:15
Årets Daladubbel bjöd på regn och lera och stora framgångar för våra Djerfungdomar. Ellen Pelander ger oss ett referat från tävlingshelgen.
  • Uppdaterad: 25 OKT 2019 08:15

Fredagen den 18 oktober så begav sig 9 djerfungdomar och 2 ledare iväg på årets daladubbeln, som i år bjöd på kluriga banor, regn och mycket skratt. På lördagen så väntade som vanligt en tvåmannastafett där Djerf i år kanske blev bästa klubb, som enda klubb med segrar i 2 (!) klasser. I år var det Edvard tillsammans med Axel Thybeck från Lindebygden i H12 och Rasmus tillsammans med Valter Petterson i H17-20 från Tisaren som bjöd på segrarna. Vi andra kom inte riktigt lika högt men alla gjorde väldigt bra ifrån sig och vi hade många som överträffat sig själva vid dagens slut. Allas fina placeringar och speciellt de två segrarna firades senare med kladdkaka i skolan.

 

På söndagen var det dags för ultralång patrull. Även här gjordes många fina prestationer, om inte i skogen så var det åtminstone många fina dräkter. Största bedriften stod återigen Edvard och Axel Thybeck för, som ännu en gång lyckades vara snabbast och därmed vann hela H12. Rasmus och Valter tappade något men slutade ändå på en hedrande tredjeplats. Till sist var det dags att vända tillbaka hemåt, och på bussen passade vi på att ordna vårt eget disco då det inte blev något vanligt i år.

Skribent: Anders Wahlström
Epost: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info