Hoppa till sidans innehåll

Styrketräning på distans

26 NOV 2020 19:38
Det gäller att hitta lösningar när pandemin sätter käppar i hjulet.
I tider när skärpta lokala råd, social distansering, och andra begränsningar gör det svårt med klubbaktiviteter är det Djerfs ungdomar som kommer till undsättning.
  • Uppdaterad: 30 NOV 2020 08:20

Som spin-off till den online-undervisning som studenter och lärare levt med sedan i våras, har Linnea Wahlström under ett par torsdagar bjudit in intresserade klubbmedlemmar till en gemensam träning via mötesplattformen Zoom.

”Vem som helst kan ansluta till ett Zoom-möte, säger Linnea, men de som inte är Zoom-användare kan behöva ladda ner web-klienten i förväg. Den kommer man åt från Zoom’s supportsida https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe ”.

”För att skapa och skapa ett möte behöver man ha tillgång till en full version av Zoom, men det är vi ju ändå några stycken som har”, säger Linnea som också lovar att köra minst ett pass till, på torsdag den 3:e december.

”Jag lägger ut möteslänken till den träningen på Facebook-gruppen en kvart innan, precis som tidigare, men om det är någon som inte har Facebook så kan ni höra av er till mig på This is a mailto link, så mailar jag den strax innan, så hoppas jag att vi ses nästa torsdag”, avslutar Linnea.

Ett kul initiativ tycker styrelsen och uppmuntrar alla till en fortsättning i väntan på ljusare och bättre tider.

Skribent: Anders Wahlström
E-post: Adressen Gömd

 

EventorBanner

livelox-loga

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info