Hoppa till sidans innehåll

Summering Våffelvintern 2018

2018-04-03 20:38
Efter lång väntan och några svaga försök slog så till slut Kung Bore till rejält och vi fick en fantastisk snövinter ute vid Djerfstugan. Våffelförsäljning fick därmed ett rejält lyft och stundtals blev det hektiskt i köket.
  • Uppdaterad: 2018-08-24 11:18

Djerfstugans våffelserveringen är ett uppskattat inslag för friluftsälskande karlskogabor under vinterhelgerna och när det som i år också ges så fina möjligheter till skidåkning så blir det naturligtvis extra många som tar sig ut till Fuxboudden och Djerfstugan. Här vill vi rikta ett speciellt tack till alla ni i skoterjouren som varit engagerade med underhållet av skidspåren. Det har kommit in mycket beröm både muntlig och på sociala medier.

I och med att våren dröjde så såg vi möjligheten att förlänga öppethållandet i serveringen ochvi är tacksamma för alla som hoppade in och tog extrapass i köket.

Nu är serveringen stängd för säsongen, men det finns fortfarande möjligheter att hyra stugan för de som vill ha ett möte, en fest eller annan sammankomst i friluftsmiljö. Om någon månad kommer bryggan att gå isjön och om ytterligare någon månad kan vi förhoppningsvis se fram mot ett dopp i Våtsjön.

Tack för den här vintern önskar OK Djerfs medlemssektion och styrelse både gäster och frivilligpersonal.

Skribent: Anders Wahlström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info