Hoppa till sidans innehåll

VOF's årsmöte 2019

11 MAR 2019 21:53
Onsdagen den 6 mars hölls Värmlands Orienteringsförbunds årsmöte i Grums, närmare bestämt i OK Älgens klubbstuga.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 21:53

Onsdagen den 6 mars hölls Värmlands OF 64'e årsmöte i Grums, närmare bestämt i OK Älgens klubblokal. Mötet inleddes med lite information från SOFT och då främst om de nya reglerna kring kartskalor som ni hittar genom att klicka här. En ny avgiftsmodell har även införts som bland annat innebär att det istället för två avgifter (SOFT- och Tävlingsavgift) nu blir en avgift; arrangemangsavgift, som arrangören betalar in till SOFT per arrangerad tävling. Mer om detta och andra förändringar kring avgifter hittar du här.

Örjan Beckius lämnade, efter 8 år, över ordförandeskapet till Christina Gabrielsson (OK Mangen). Christian var ju för övrigt generalsekreterare för O-Ringen i Värmland 2017. Vår egen Håkan Lindberg valdes även in i styrelsen medan Per Pettersson blev omvalt som revisor.

Från verksamhetsplanen för 2019 kan noteras att det under 2019 kommer anordnas en ordförandekonferens och årets inspirationsdag/O-Gala kommer genomföras lördagen den 23 november, "någonstans i Värmland".

Ungdomskommittén planerar att hålla en information- och diskussionsträff med klubbledare och föräldrar i samband med Swedish League i april. Eventuellt kommer det även bli en resa för Värmlands ungdomar och juniorer till VM-orienteringen i Norge i augusti. Årets Värmlandsläger fört ungdomar kommer genomföras 25-26 maj och arrangeras av OK Hierne (Koppom) samt Åmotfors OK.

Skribent: Christer Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Djerf - Orientering
Box 212
69124 Karlskoga

Besöksadress:
Strandparksvägen 9
69141 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info