Hoppa till sidans innehåll

Kom och träna med oss!


OK Hällens ungdomsträningar leds av mycket erfarna orienterare och tränare. Träningen genomförs i små åldersindelade grupper och fokus ligger på rörelseglädje och gemenskap med målet att barnen och ungdomarna ska komma hem härligt trötta och glada!

  • Ungdomsträning bedrivs på torsdagar klockan 18.00. Utgångspunkt är ofta friluftsgården men detaljerad information (tex annan samlingsplats) skickas i mail till anmälda familjer. Träningen pågår ca 1-1,5 tim. beroende på ålder och vilken typ av träning det är. Vi tränar i alla väder.
  • Alla barn får prova på tre gånger utan kostnad. Därefter krävs medlemskap. Inbetalningskort kommer i februari. Är du ny medlem ansöker du om medlemskap under "Bli Medlem" på hemisdan.
  • Vi anordna nybörjarkurs i orientering för vuxna vid intresse. Det är ett bra tillfälle för er föräldrar att få en uppfattning av vad era barn sysslar med ute i skogen, samtidigt som ni förhoppningsvis själva upptäcker att orientering är en rolig sport som alla kan hålla på med. Prata med någon ledare om intresse finns.
 
Vi som är ledare jobbar ideellt för klubben. Du som förälder kan hjälpa till med många olika saker om du vill.
  • På träningarna. Ibland åker vi iväg till andra skogar och tränar, för att detta ska fungera kan det behövas hjälp med skjutsar. Vi meddelar när vi behöver skjuts. Kanske sitter du själv med kunskap som du vill dela med dig av till oss. Tränare behövs alltid.
  • På tävlingar. När det är dags för tävling behöver vi också skjuts samt att du som förälder hejar på eller varför inte springer en egen bana. Mer om tävlingar kommer vi att prata om på träningarna.
  • På vår egen stora tävling, Stigtomtakavlen som vi arrangerar varje vår behövs frivilliga till en mängd olika områden.
Om vi alla hjälps åt blir det inte så betungande för den enskilde personen men det det gör stor skillnad!
 
Kontakta Peter Öberg för mer information: 073-6598131, This is a mailto link

 

Uppdaterad: 02 MAJ 2021 15:43
E-post: Adressen Gömd
Mikael Larsson Projektstyrning AB

Sörmlands Sparbank

Bil och traktorservice
Karlssons Rör Nyköping
Länsförsäkringar Södermanland

Studio M Stigtomta

RMJ Bygg Stigtomta

 Trimtex

Postadress:
OK Hällen - Orientering
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Besöksadress:
Friluftsgården
61197 Stigtomta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info