Hoppa till sidans innehåll

AVGIFTER


Medlems- och träningsavgifter

För att vara med i OK Kåre behöver du betala medlemsavgift. Du som dessutom tränar med och/eller tävlar för OK Kåre ska också betala en tränings- och tävlingsavgift enligt nedan.

HD 12 och under är befriade från tränings- och tävlingsavgift och betalar endast medlemsavgiften. 

  • Enskild medlem                                                              500 kr/år
  • Familjeavgift (inkl barn under 21 år)                              1200 kr/år
  • Tränings- och tävlingsavgift                                           500 kr/år

Det innebär att en enskild vuxen medlem som är träningsaktiv och/eller tävlingsaktiv betalar 500+500 =1000 kr/år.

Löpare från andra klubbar som väljer att träna med OK Kåre men inte vill bli medlem betalar 500 kr/år.

Betalning sker till bg 5738-5668, eller via Swish 123 399 90 18. Ange vem eller vilka betalningen avser.

Tävlingsavgifter - ersättning

  • För alla upp till och med HD21 betalar Kåre 100% av anmälningsavgiften för alla tävlingar i Sverige förutom flerdagarstävlingar* där deltagaren betalar hela anmälningsavgiften själv (oavsett klass) och Öppen Motion på endagarstävlingar där deltagaren betalar 50% av startavgiften. Undantaget är ungdomar som väljer att springa elitklass på SM och juniorcuper, där Kåre betalar anmälningsavgift motsvarande ungdomsklass.
  • För alla över HD21 betalar Kåre 50% av startavgiften oavsett klass vid alla tävlingar i Sverige förutom flerdagarstävlingar* där deltagaren betalar hela startavgiften själv.
  • Löpare med löparavtal har subventionerade anmälningsavgifter utifrån vilken nivå de befinner sig på. Detta regleras i respektive löparavtalet. 
  • Vid ej start så betalar medlemmen hela startavgiften själv. Vid efteranmälan betalar medlemmen själv kostnaden för efteranmälan. Detta gäller alla löpare oavsett ålder och klass.
  • Alla löpare betalar själv tillkommande avgifter som t ex hyra av SI-pinne eller Emit-bricka.

*Om deltagaren väljer att springa bara en av dagarna på en flerdagarstävling så räknas detta ändå som en flerdagarstävling och löparen bekostar själv startavgiften. 

Tävlingsavgifter - betalning

Betalning av tävlingsavgifter sker två gånger per år, en gång efter vårsäsongen och en gång efter höstsäsongen. Då skickas en sammanställning ut till berörda där det framgår hur mycket var och en ska betala. Sammanställningen läggs även upp på denna sida och på Facebook. Uppgifterna är hämtade från Eventor med viss manuell justering. Var och en bör granska sitt belopp. Var noga med att ange Fakturareferens (kolumn G) vid betalning, på så sätt underlättas avprickningen avseende vilka som har betalat.

Det kan vara praktiskt att filtrera bort de namn man inte är intresserad av i filen. Det finns en liten pil vid rubriken "Namn". Därunder finns ett filter i vilket man först bockar ur "Markera allt" och sedan bockar man i de namn man vill visa.

Har du frågor eller tycker att något blivit fel så maila Ulrika Adolfsson på This is a mailto link

 

FAKTURAFIL HÖSTEN 2020

Uppdaterad: 11 APR 2018 22:29 Skribent: Thobias Widelund
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 0702175494
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan