Hoppa till sidans innehåll

MTBO


Här hittar du information om OK Kåres MTBO-verksamhet!

 

MTBO står för mountainbikeorientering - orientering med cykel i skogen. En fartfylld och rolig kombination mellan orientering och cykling. Vägvalen går på stigar och vägar och det är bra om man har en MTB-cykel. Kartställ är bra att ha för att lättare läsa kartan, men det finns att låna - tag kontakt med Johanna eller någon annan i MTBO-sektionen så kan vi hjälpa till.

Speciella MTBO-träningar ordnas emellanåt, under vår, sommar och höst. Tillfällena kommer att annonseras i Kårekalendern och på Facebook - gruppen OK Kåre. Under vintern blir det inga speciella MTBO-träningar men träningspass med cykel kan det bli - när det inte är för mycket snö eller för kallt.

Hittills har klubben en karta som är reviderad enligt MTBO-normen. Det är Lugnetkartan med utökning mot Finnbo och Jämmerdalen. För att få åka på andra kartror samarbetar vi med andra klubbar i distriktet.

 

Vill du se vilka MTBO-tävlingar som arrangeras går du in i Eventor och klickar på Gren -> MTBO, så presenteras MTBO-tävlingar för den tidsperiod du valt - precis som för vanliga fotorienteringar. 

Tag kontakt med någon av kontaktpersonerna om du vill veta mer eller ha en träningskompis.

 

Kontaktpersoner för MTBO i OK Kåre är:

Steven Hale, tel 076-844 4030, e-post This is a mailto link

Johanna Edbäck, tel 070-690 4233, e-post This is a mailto link

Stefan Johansson, tel 242 32, e-post This is a mailto link

Annika Engström, tel 070-314 64 21, e-post This is a mailto link

Uppdaterad: 06 JUN 2017 12:45 Skribent: Annika Engström

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 02310072
E-post: This is a mailto link

Se all info