Hoppa till sidans innehåll

Dags att betala anmälningsavgifter

03 SEP 2019 11:07
För att minska administrationen fortsätter vi med att inte fakturera anmälningsavgifter utan ålägger var och en att betala in till klubben. Nu är det dags att betala in för tävlingar från november 2018 till augusti 2019.
  • Uppdaterad: 03 SEP 2019 11:07

Sedan några år tillbaka skickar vi inte ut enskilda fakturor gällande anmälningsavgifter till alla medlemmer, vilket påtagligt minskar vår administration. Istället skickar vi ut fakturafil två gånger per år där vi samlar ihop periodens tävlingar. Men med det följer att det åligger var och en att titta i bifogad fil och därefter betala in. 

Betalning sker snarast till bg: 5738-5668, helst senast 2019-09-30.  Var noga med att ange Fakturareferens (kolumn G) vid betalning, så att avprickningen avseende vilka som har betalat underlättas.

Uppgifterna är hämtade från Eventor med viss manuell justering. Var och en bör granska sitt belopp. Det kan vara praktiskt att filtrera bort de namn man inte är intresserad av i filen. Det finns en liten pil vid rubriken "Namn". Därunder finns ett filter i vilket man först bockar ur "Markera allt" och sedan bockar man i de namn man vill visa. Har du frågor eller tycker att något blivit fel så maila Ulrika Adolfsson på This is a mailto link

 

Beloppen är uträknade enligt klubbens regler som lyder:

  • För alla upp till och med 20 år samt heltidsstudenter utan löparavtal betalar Kåre 100% av anmälningsavgiften för alla tävlingar i Sverige förutom flerdagarstävlingar* där deltagaren betalar hela anmälningsavgiften själv (oavsett klass) och Öppen Motion på endagarstävlingar där deltagaren betalar 50% av startavgiften. Undantaget är ungdomar som väljer att springa elitklass på SM och juniorcuper, där Kåre betalar anmälningsavgift motsvarande ungdomsklass.
  • För alla över 21 år som inte har löparavtal betalar Kåre 50% av startavgiften oavsett klass vid alla tävlingar i Sverige förutom flerdagarstävlingar* där deltagaren betalar hela startavgiften själv.
  • Löpare med löparavtal har subventionerade anmälningsavgifter utifrån vilken nivå de befinner sig på. Detta regleras i respektive löparavtalet.

 Vid ej start så betalar medlemmen hela startavgiften själv. Vid efteranmälan betalar medlemmen själv kostnaden för efteranmälan. Detta gäller alla löpare oavsett ålder och klass.

* Om deltagaren väljer att springa bara en av dagarna på en flerdagarstävling så räknas detta ändå som en flerdagarstävling och löparen bekostar själv startavgiften.

Anmälningsavgift vår 19

Skribent: Anders Atterbrand
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 02310072
E-post: This is a mailto link

Se all info