Hoppa till sidans innehåll

Dags att betala anmälningsavgifter för tävlingar under hösten 2019

05 DEC 2019 10:17
OK Kåre betalar hela startavgiften för alla startande ungdomar och halva startavgiften för startande vuxna. De resterande delarna betalas av löparna själva, och nu är det dags att stänga 2019 och betala in anmälningsavgifterna för hösten.
  • Uppdaterad: 05 DEC 2019 10:17

OK Kåre vill att så många som möjligt ska få uppleva glädjen i att få tävla mot sig själv och mot andra. Därför betalar OK Kåre hela startavgiften för alla startande ungdomar och halva startavgiften för startande vuxna. De resterande delarna betalas av löparna själva, och nu är det dags att stänga 2019 och betala in anmälningsavgifterna för sprungna tävlingar under hösten.

För att minska administrationen skickas ingen enskild faktura till varje löpare, det åligger var och en att titta i bifogad fil (klicka på Fakturafil hösten 2019 ) och betala in till klubben. Vilket belopp som ska betalas framgår av filen. Står det noll kronor behöver man förstås inte göra någonting. Det kan vara praktiskt att filtrera bort de namn man inte är intresserad av i filen. Det finns en liten pil vid rubriken "Namn". Därunder finns ett filter i vilket man först bockar ur "Markera allt" och sedan bockar man i de namn man vill visa.

Betalning sker till bg: 5738-5668, senast 2019-12-20. Var noga med att ange Fakturareferens (kolumn G) vid betalning, på så sätt underlättas avprickningen avseende vilka som har betalat.

 Uppgifterna är hämtade från Eventor, med viss manuell justering. Uppgifterna från Eventor är oftast rätt. Men bara oftast. Var och en bör titta på sina tävlingar och se om det känns rimligt. Har du frågor eller tycker att något blivit fel så maila Ulrika Adolfsson på This is a mailto link

 

Beloppen är uträknade enligt klubbens regler som lyder som följer:

  • För alla upp till och med 20 år samt heltidsstudenter utan löparavtal betalar Kåre 100% av anmälningsavgiften för alla tävlingar i Sverige förutom flerdagarstävlingar* där deltagaren betalar hela anmälningsavgiften själv (oavsett klass) och Öppen Motion på endagarstävlingar där deltagaren betalar 50% av startavgiften. Undantaget är ungdomar som väljer att springa elitklass på SM och juniorcuper, där Kåre betalar anmälningsavgift motsvarande ungdomsklass.
  • För alla över 21 år som inte har löparavtal betalar Kåre 50 % av startavgiften oavsett klass vid alla tävlingar i Sverige förutom flerdagarstävlingar* där deltagaren betalar hela startavgiften själv.

  • Löpare med löparavtal har subventionerade anmälningsavgifter utifrån vilken nivå de befinner sig på. Detta regleras i respektive löparavtalet.

Vid ej start så betalar medlemmen hela startavgiften själv. Vid efteranmälan betalar medlemmen själv kostnaden för efteranmälan. Detta gäller alla löpare oavsett ålder och klass.

* Om deltagaren väljer att springa bara en av dagarna på en flerdagarstävling så räknas detta ändå som en flerdagarstävling och löparen bekostar själv startavgiften. 

Skribent: Anders Atterbrand
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 0702175494
E-post: This is a mailto link

Se all info