Hoppa till sidans innehåll

Dags att betala anmälningsavgifter för tävlingar under sommar/höst

29 NOV 2020 20:26
Då var det dags att betala in den del av anmälningsavgifterna som inte klubben står för under perioden 2020-08-13 till 2020-11-24. Som brukligt är ligger ansvaret på respektive medlem att titta i filen för att se vilket som ska betalas av just dig.
  • Skapad: 29 NOV 2020 20:26

Var noga med att ange Fakturareferens (kolumn G) vid betalning, på så sätt underlättas avprickningen avseende vilka som har betalat. Uppgifterna är hämtade från Eventor och med det följer en viss osäkerhet. Var och en bör granska sitt belopp. Betalning sker snarast till bg: 5738-5668, senast 2020-08-30.

FAKTURAFIL

Det kan vara praktiskt att filtrera bort de namn man inte är intresserad av i filen. Det finns en liten pil vid rubriken "Namn". Därunder finns ett filter i vilket man först bockar ur "Markera allt" och sedan bockar man i de namn man vill visa.

Har du frågor eller tycker att något blivit fel så maila Ulrika Adolfsson på This is a mailto link

OK Kåres regler för ersättning för tävlingsavgifter

  • För alla upp till och med HD21 betalar Kåre 100% av anmälningsavgiften för alla tävlingar i Sverige förutom flerdagarstävlingar* där deltagaren betalar hela anmälningsavgiften själv (oavsett klass) och Öppen Motion på endagarstävlingar där deltagaren betalar 50% av startavgiften. Undantaget är ungdomar som väljer att springa elitklass på SM och juniorcuper, där Kåre betalar anmälningsavgift motsvarande ungdomsklass.
  • För alla över HD21 betalar Kåre 50% av startavgiften oavsett klass vid alla tävlingar i Sverige förutom flerdagarstävlingar* där deltagaren betalar hela startavgiften själv.
  • Vid ej start så betalar medlemmen hela startavgiften själv. Detta gäller alla löpare oavsett ålder och klass.
  • Vid efteranmälan betalar medlemmen själv kostnaden för efteranmälan. Detta gäller alla löpare oavsett ålder och klass.

* Om deltagaren väljer att springa bara en av dagarna på en flerdagarstävling så räknas detta ändå som en flerdagarstävling och löparen bekostar själv startavgiften.

Skribent: Thobias Widelund
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 0702175494
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan