Hoppa till sidans innehåll

Vinterkläder och klädprovning

14 OKT 2020 08:11
Webshopen är öppen t o m 25/10 för beställning av vinterkläder. Det är kläder för skidåkning, skidorientering och kallt väder som kan beställas. Det finns möjlighet att prova kläderna, bl a den 21/10 då vi samtidigt informerar om skidorientering.
  • Skapad: 14 OKT 2020 08:11

Webshopen är nu öppen och stänger den 25/10 med förväntad leverans i vecka 50.

I den nystartade sektionen för skidorientering har vi tagit fram en kollektion för skidorientering, då vi framförallt saknat tävlingsdräkt. Det finns också överdrag (skidjackan och skidbyxan i webshopen) och andra varma kläder som passar lika bra för orienteringslöpning, t ex kalla tävlingsdagar under våren och hösten. Huvtröja finns med i sortimentet men sommarkläder kan inte beställas nu.

Mer information om beställning hittar du längre ner under rubriken “information om webshopen”.

 

Klädprovning

Kläderna kommer finnas för provning i kårestugan från den 15 oktober. Personer kommer finnas på plats den 21/10 kl 17-20 och den 23/10 kl 9-13. Vi kommer även försöka få till något mer tillfälle, bl a någon gång under söndagen 18/10. Blir det fler tillfällen informerar vi om det i kåres facebookgrupp. Kan du själv ordna så du kommer in i stugan går det så klart bra att prova andra tider också.

 

Information om webshopen:

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

 

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

 

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

 

Alt 2: Skapa nytt konto

 

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

 

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/okkare20

Eller logga in med teamkod: okkare20

 

Tips!

Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

 

Skribent: Boel Nyberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 0702175494
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan