Hoppa till sidans innehåll

Skidorientering med OK Kåre


Skidorienteringssektionen startades upp i klubben under 2020. Ambitionen är att stötta våra satsande seniorer och juniorer samt att få fler ungdomar intresserade. I början kommer vi fokusera på att stötta deltagandet i tävlingar samt deltagande i rikslägret för ungdomar. 

Vi kommer inte ordna skidträningar utan skidor tränas med en skidklubb däremot har vi som ambition att t ex ordna enstaka skidorienteringsträningar och klubbträffar. Vi kommer samordna resa och boende till SM/JSM/USM tävlingar.

Vi kommer uppmärksamma och sprida information om de tävlingar som anordnas i Dalarna så att alla intresserade i klubben får möjlighet att delta. Vi kommer använda klubbens facebookgrupp för att sprida information.

De som vill få mer riktad information om aktiviteter som sektionen arrangerar får gärna skicka ett mejl till Jens Montelius Risberg (se mailadress nedan) så kommer du med sektionens mejlutskick. Du kan också höra av dig om du har ideér på aktiviteter eller vill hjälpa till i sektionen.

Vill man testa på skidorientering har klubben några kartställ att låna ut. Vid tävlingar prioriteras i första hand ungdomar för utlån av kartställ. Mer information om utrustning för skidorientering kan du läsa om på förbundets hemsida, https://www.svenskorientering.se/Grenar/Skidorientering/Borjaskidorientera/Utrustning/

Vill du veta mer om skidorientering finns också bra information på förbundets hemsida https://www.svenskorientering.se/Grenar/Skidorientering/Borjaskidorientera/Omskidorientering/

SkidO-sektionen består av:

Jens Montelius Risberg (sammankallande), This is a mailto link
Mattias Bosell
Boel Nyberg

Uppdaterad: 14 MAR 2020 11:22 Skribent: Boel Nyberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 0702175494
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan