Hoppa till sidans innehåll

Intersport


Intersport är en av Sveriges ledande sportkedjor och har sedan starten 1968 arbetat för mer sport och rörelse i vardagen. 

Genom Intersports digitala kanaler, 100 butiker över hela landet och  specialistkedja Löplabbet ger Intersport, med rätt produkter, kunskap och engagemang, fler människor möjlighet till ett mer aktivt liv. Intersport vill skapa en mer hållbar livsstil för sina kunder och vara Sverige mest inspirerande sportdestination.

Intersport brinner för den svenska idrottsrörelsen och för att idrott ska vara för alla. Intersport har genom stark lokal förankring Sveriges största föreningsverksamhet och ger tillbaka till föreningslivet.

INTERSPORT Falun I13

Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och längdskidåkning.

Vår personal är engagerad och kunnig, många av oss har idrottat på hög nivå. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt. Vår butik ligger i Falun.

Välkommen in till oss, önskar vännerna på INTERSPORT!

https://www.intersport.se/vara-butiker/falun-i13

Uppdaterad: 22 AUG 2021 22:25 Skribent: Thobias Widelund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 0702175494
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan