Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsläger i Uppland 9-10 april

03 MAR 2011 22:16
Under andra helgen i april hoppas vi att så många barn- och ungdomar från Kåre vill vara med på Lännasprinten respektive Rånässtafetten .
  • Skapad: 03 MAR 2011 22:16

Den 9-10 april strax norr om Almunge respektive Rimbo i Uppland kommer Länna IF och Rånäs OK att anordna Länna sprinten respektive Rånässtafetten. Tävlingarna är fint tillfälle att komma igång med orienteringstekniken och Kåre har för avsikt anordna ett tävlingsläger där klubben, så långt pengarna räcker, står för boendet för våra barn och ungdomar. Var vi kommer att bo är inte spikat i skrivande stund men Anna-Karin A och Gittan B ser just nu över var vi kan bo. Resan till och från tävlingarana får vi försöka hjälpas åt med men i första hand försöker du lösa det själv. Kåre kan dock inte bekosta några resor till tävlingarna.

 

Om du är barn och är ovan att varar hemmifrån bör du ha en vuxen med dig under helgen.

 

Beroende på hur många som vill vara med kan en deltagaravgift för boende behöva tas ut. 

 

Här kan du läsa mer om tävlingarna. Kom ihåg att du måste anmäla dig till Lännasprinten själv via Eventor om du vill springa ordinarie klasser, Öppna klasser o U-klasser går att anmäla sig på tävlingsdagen. Observera att det i år även finns patrullklasser som en nyhet på Lännasprinten.

 

Lännasprinten

 

Rånässtafetten

 

För att vi ska få en uppfattning om hur stort intresset är och hur resorna till tävlingarna kommer att se ut  etc ser vi gärna att du och din familj via en kommentar nedan så snart som möjligt dock senast den 25 mars skriver in följande. Naturligtvis är alla Kåreiter välkomna att bo med oss.

Namn

Vem/vilka är intresserad att vara med?

Boende

Vill du bo i Kåres förläggning?

Resa

Hur planerar du att resa dit och om det finns ev platser kvar i bilen? Behöver du hjälp med resan?

Stafett

Vill du/ni vara med i ett lag på Rånässtafetten?

   
Skribent: Per Melèn

Postadress:
OK Kåre - Orientering
Sjulsarvet 100
79191 Falun

Kontakt:
Tel: 02310072
E-post: This is a mailto link

Se all info