Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

OK Kroppefjäll

Projektet ”Utveckling av Kroppefjälls friluftsområde”

Vårt uppskattade utegym är nu klart och färdigt att användas. Det är delvis anpassat till rörelsehindrade och vid varje station finns en instruktionsskylt. Utegymmet är förlagt i anslutning till den lilla grusslingan så att man kan varva löpning med stationsträning för mångsidig träning. Lilla grusslingan är möjlig att köra med rullstol. Elastiska gymband för träning vid stolpen finns att låna genom oss, kontakta oss via This is a mailto link.

Vill du ta en löptur på någon av våra fina och väl markerade motionsspår? Vandra eller springa  längs Karl XIIs väg till Karolinerstugan eller längre? Det finns nu tydliga informationstavlor dels vid vår parkeringsplats, dels längs med Karl XIIs väg. Vill du ha en tryckt folder med karta över Karl XIIs väg att ha med i handen finns det att tillgå genom https://kroppefjallsvandrare.se/

Är du intresserad av en torpvandring?  I häftet ”Torp utmed Kappestigen, Gråpälsa och Karl XIIs väg” med tillhörande separat karta finns torplämningar utmärkta så att man kan finna dem vid en vandring längs stigar i området. Häftet är ett resultat av gedigen efterforskning i gamla kyrkböcker och sammanställning av tidigare publicerat material. I häftet kan man läsa om de människor som har bott där och det man känner till om deras livsöden. Häftet är gratis och finns att få genom oss eller https://www.hembygd.se/kroppefjall.

Utegymmet, bättre skyltning och kartor samt to

rphäftet är ett resultat av projekt ”Utveckling av Kroppefjälls friluftsområde” som finansierats av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling samt lokalt ledd utveckling Leader framtidsbygder Dalsland, Årjäng, Munkedal.

(text: S. Geerts)

 

Spårkartor

Träningstips från vå...


 

 facebook


 

Anslut till Facebook-gruppen Dalslands Löpare om du är intresserad av löpning.
I denna FB grupp planeras olika löppass flera gånger i veckan, oftast med OK-stugan som utgångspunkt.

 

 

 ts

Tipspromenader Våren 2019.

Vill ni bidra med tipsfrågor till vår tipsbank, mejla: This is a mailto link

 

ts

Postadress:
OK Kroppefjäll
OK-Stugan
46450 Dals Rostock

Besöksadress:
OK-Stugan
46450 Dals Rostock

Kontakt:
Tel: 0790242878
E-post: This is a mailto link

Se all info


VÅRA SPONSORER:


 

ts

MELLERUD

Köpmantorget 3

464 31 Mellerud

 

logga