Hoppa till sidans innehåll

Jogg och Tramp 2018

04 JUN 2018 20:19
  • Uppdaterad: 04 JUN 2018 20:22

Dags igen för ”jogg och tramp”

Lördag den 2 juni är det åter dags för Karolinertrampet och på Nationaldagen den 6 juni går startskottet för Karolinerjoggen.

Dessa båda lopp arrangeras av OK Kroppefjäll och går traditionsenligt på skogsstigar genom den vackra vildmarksnaturen uppe på Kroppefjäll. Start, varvning och målområde är placerat vid OKstugan i Dals Rostock där fina möjligheter finns för publiken att följa deltagarna på nära håll. Enklare servering, wc och dusch finns och stugan är numera handikappanpassad.

Karolinerjoggen inleds dagen till ära med att ungdomar från Melleruds Kulturskolas Ungdomsblås sjunger och spelar några låtar, bland annat Sveriges nationalsång. Ett traillopp ”Joggen” är ett så kallat traillopp som passar både motionären och elitlöparen eftersom det både finns tävlingsklass och motionsklass. Man kan välja mellan att springa, jogga eller varför inte promenera 4,5 alternativt 14 kilometer.I barnloppet där banan är ungefär en kilometer väljer många vuxna att följa med sina barn runt.

Mountainbike Karolinertrampet är ett mountainbikelopp som passar barn, ungdomar och vuxna, såväl motionär som elit. Den långa banan är tre mil med två varvningar vid OKstugan. Den kortare banan är ett varv, totalt en mil. Banorna är ganska tekniska så man bör ha kört en del tidigare på skogsstigar. För barnen finns en lite enklare bana på 3,5 kilometer.

 

OK Kroppefjäll


Epost: Adressen Gömd


 

 facebook


 

Anslut till Facebook-gruppen Dalslands Löpare om du är intresserad av löpning.
I denna FB grupp planeras olika löppass flera gånger i veckan, oftast med OK-stugan som utgångspunkt.

 

 

 ts

Tipspromenader Våren 2019.

Vill ni bidra med tipsfrågor till vår tipsbank, mejla: This is a mailto link

 

ts

Postadress:
OK Kroppefjäll
OK-Stugan
46450 Dals Rostock

Besöksadress:
OK-Stugan
46450 Dals Rostock

Kontakt:
Tel: 0790242878
E-post: This is a mailto link

Se all info


VÅRA SPONSORER:


 

ts

MELLERUD

Köpmantorget 3

464 31 Mellerud

 

logga