Hoppa till sidans innehåll

Beställning av ny klubbdräkt för längdåkning samt overall för längd och uppvärmning!

06 NOV 2016 13:28
Dags att beställa ny skiddräkt i klubbdesign
  • Uppdaterad: 15 NOV 2016 22:22

Du har nu chans att beställa ny tävlingsdräkt för längdåkning samt en lättfodrad overall för träning och uppvärmning. Senaste dag för beställning är onsdag den 16/11 för leverans under vecka 1-2 2017. Prover finns på plats, och du har möjlighet att prova och beställa i OK-stugan på onsdag den 16/11 mellan 18:00-19:00.

Dräkterna kommer från Trimtex, och skiddräkten är av hög funktion och kvalité, du kan se design på bilden. Följande beskrivning finns på Trimtex hemsida: "En skön och åtsittande tävlingsdräkt för längdskidor. Vision heldräkt är tillverkad i ett kroppsnära material som är elastiskt och ger utmärkt komfort och rörelsefrihet. Dräkten har ventilationspaneler i svettzoner för optimal fukttransport och komfort. Vision tävlingsdräkt är perfekt för dem som gillar att hålla högt tempo i längdskidspåret.

Overallens modell och design kommer att presenteras och diskuteras på söndagens årsmöte. Då kommer priser och förhoppningsvis prover att finnas på plats. Följande beskrivning finns på Trimtex hemsida: "Allsidig och figursydd vinterträningsjacka med ett vind- och vattenavvisande material som ger bra skydd mot nedkylning. Tekniskt meshfoder och borstad insida gör jackan varm och behaglig på kalla dagar. Elastiska infällningar och smart kombination av material ger utmärkt passform och full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker"

 

Det finns även bra storleksguider på www.trimtex.se

Skiddräkten finns i storlek 130-160 cl (pris 1100 kr), där klubben subventionerar med 50%, så priset för dig som medlem blir 550 kr.

I vuxenstorlekar finns dräkten från XS-3XL, både i dam och herr. Här är priset 1400 kronor. För ungdomar upp till 20 år subventionerar klubben med 50%, så priset för er ungdomar blir 700 kr.

Har du frågor, funderingar eller vill beställa kontaktar du Torbjörn Aronsson email: This is a mailto link eller mobil:0708-184876

Skribent: Torbjörn Aronsson
Epost: Adressen Gömd


 

 facebook


 

Anslut till Facebook-gruppen Dalslands Löpare om du är intresserad av löpning.
I denna FB grupp planeras olika löppass flera gånger i veckan, oftast med OK-stugan som utgångspunkt.

 

 

 ts

Tipspromenader Våren 2019.

Vill ni bidra med tipsfrågor till vår tipsbank, mejla: This is a mailto link

 

ts

Postadress:
OK Kroppefjäll
OK-Stugan
46450 Dals Rostock

Besöksadress:
OK-Stugan
46450 Dals Rostock

Kontakt:
Tel: 0790242878
E-post: This is a mailto link

Se all info


VÅRA SPONSORER:


 

ts

MELLERUD

Köpmantorget 3

464 31 Mellerud

 

logga