Hoppa till sidans innehåll

Gul grupp


Här tränar de som fyller 11 och 12 år under året och som varit med ett tag och har börjat eller ska börja tävla. Vi tränar hela året, med uppehåll under sommarlovet.

Träningar från april till slutet av oktober på tisdagar och torsdagar. På tisdagarna träffas vi kl.18.00 vid Landehofsstugan. Torsdagsträningarna ser du information om i kalendern.Vi åker även på läger, stafetter och tävlingsresor.

Torsdagsträningarna sker tillsammans med Sjövalla FK och IFK Göteborg och är oftast på andra platser i närheten av Landvetter och Mölnlycke. Dessa träningar fokuserar på orienteringsteknik. Det finns ledare på plats, men vi kan inte garantera att det finns tillräckligt med ledare för att skugga alla barn. Det förutsätts därför att barnen kan springa banan själva, tillsammans med kamrat eller skuggas av förälder. Om ni känner er osäkra på vad som förväntas av er inför torsdagsträningarna eller har andra frågor, så hör gärna av er.

Första träningen är tisdagen den 31 mars. 

Tisdagsträningarna börjar klockan 18.00 och håller på till 19.15. Normalt sett ser vi gärna att alla stannar och duschar efteråt. Man kan också köpa billigt fika i klubbstugan, men på grund av Coronaviruset så kommer vi hålla stugan stängd ett tag framöver, så all träning sker utomhus och vi avslutar också ute, alltså ingen möjlighet till dusch nu. 

Tisdagsträningarna sker i första hand vid klubbstugan.

Frågor: Kontakta Desiré Rex, This is a mailto link

 

Läger 2020

Vi planerar för ett läger i vår, men avvaktar utvecklingen av Covid-19 så länge, mer information kommer via mejl.

 

Kalender

För träningstillfällen och övriga aktiviteter, se kalendern.

 

Ur Information om orienteringsverksamhet i OK Landehof:

"Klubbens syfte med orienteringsverksamheten är att barnen ska ha roligt och
utvecklas i sin idrott och som människor. Glädjen i idrottandet kommer före resultaten och det är därför mycket viktigt vilken attityd vi vuxna har kring barnens prestationer.
Barn och ungdomar utvecklas i olika takt och vi ska därför undvika att jämföra barnen med varandra. Alla ska kunna vara med på sina egna villkor och ha kul."

Uppdaterad: 19 MAR 2018 21:51 Skribent: Sven Granfors
Epost: This is a mailto link

 


Banner för SVEA 190x150


 


trimtex

Postadress:
OK Landehof - Orientering
Box 55
43822 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031917324
E-post: This is a mailto link

Se all info