Hoppa till sidans innehåll

Vinterns klubbkläder


Webshopen för skidkläder 2018-2019 har öppnat

Ta mig direkt till webshopen på Trrimtex.se

Så här loggar du in

Prislista efter subvention för ungdomar (40%)

Klubbkläder skidsäsongen 2018-2019

Nu är det dags att  åter se över vintergarderoben. Årets webshop för beställning av skidkläder har öppnat- följ länken till vår klubbshop hos Trimtex. 

Det kommer en provkollektion med överdragskläder som nu  hänger i stugan  Funderar ni över storlekar på tävlingsställ och mössor så finns jag i stugan- alltid på tisdagar och alltid på mejl så ordnar vi det. En storleksguide finns på Trimtex hemsida.

Två modeller på överdragskläder, Elements Plus och Trainer Plus. Trainer Plus är ett prisvärt alternativ med byxor som är lite tåligare mot stavremmens nötning mot byxbenen.  En bra kombination är Trainer Plus-byxan och Elements Plus jacka. Lägg till en väst så blir det en skön vinter. 

Tävlingsstället för skidskyttar finns kvar.. Silikonförstärkningen på armbågar och knän är känslig för värme så kläderna ska inte torkas i torkskåp eller hängas över element. 

Den varma, sköna dunjackan har fått ny design, fortfarnad med tryck på rygg och bröst. Skön även för föräldrar som hejar på utefter skidspåren. 

Hur funkar det? 

Beställ och betala dina kläder direkt i webshopen- kort eller faktura.  Beställer du kläder till barn-ungdomar där klubben subventionerar en del av kostnaden mejlar du beställningen till This is a mailto link. Betalning sker sedan mot faktura från klubben på subventionerat belopp.

Leveranstiden är 6 veckor efter stoppdatum i oktober så jag räknar med att kläderna finns lagom till vårt läger i Sjusjöen i december.

Har växtvärken slagit till under sommaren och har kläder över så kan du själv sälja vidare på klubbens egen köp&sälj här på hemsidan. Eller gå med i vår facebookgrupp, OK Landehof Skidor.

Till sist, glöm inte bort att klubben även har underställ från Ullmax till mycket fördelaktiga priser, bra för dig och bra för Landehof. Se årets varma nyheter i Landehofstugan och glöm inte att beställa kläderna genom klubben.

Fredrik Körle når du enklast via e-post till This is a mailto link

Uppdaterad: 11 SEP 2017 22:14 Skribent: Fredrik Körle

Betalning av spårkort med Swish

Det finns möjlighet att betala dagskort för konstsnöspåret kontant samt via Swish.

Mer information finns på spårsidan.

Träningar

Tisdagar & torsdagar mellan kl 18-19 har vi ungdomsträning. Det blir naturligtvis då trängre i spåren. Det kan också hända att vi spärrar av vissa delar. Undvik gärna dessa tider om du ogillar när det blir trångt i spåren.

Öppet i klubbstugan:

Tisdagar och torsdagar mellan kl 17.00 och 20.00

Lördagar och söndagar med skidföre mellan kl 10.00 och 16.00

Skiduthyrning

Under helgerna när stugan är öppen hyr vi ut pjäxor, skidor och stavar. Ungdomar tom 16 år 25:-/dag, vuxna 50:-/dag.


Sponsorer

Banner för SVEA 170x140

serneke-logo-black

 

Brimondo

Smörjkompaniet

Vattenfall

trimtex


Ungdomarnas reklamfilm för längd

360-klubbens reklamfilm. Vill du bli medlem? Det är bara att filma när du gör en 360 med längdskidor....

 

Vi söker ledare och tränare

 

Postadress:
OK Landehof - Skidor
Box 55
43822 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031917324
E-post: This is a mailto link

Se all info