Hoppa till sidans innehåll

Vinterns klubbkläder


Webshopen för klubbkläder 2021-2022 har öppnat

 Ta mig direkt till webshopen på Trimtex.se

 Prislista efter subvention för ungdomar (40%)

Höstens webshop har öppnad. I år med ny design på våra klubbkläder. Vi säljer nu kläder för skidor, skidskytte och orientering.  Följ länken ovan till vår klubbsida hos Trimtex. 

Då arbetet med den nya designen dragit ut på tiden är tiden för beställning kort. För att vi ska få kläderna i god tid så stänger vi shopen söndag 10 oktober. Det finns ingen provkollektion i stugan utan använd den digitala storleksguiden. 

 

Som tidigare finns två modeller för skidöverdrag, toppmodellen ACE och den prisvärda Ambition. För cl-storlekar gäller endast Ambition.

 

Tävlingsdräkt finns tvådelad och som heldräkt. Kommer även i utförande för skidskyttar. Silikonförstärkningen på armbågar och knän är känslig för värme så kläderna ska inte torkas i torkskåp eller hängas över element. 

 

Den varma, sköna och blå dunjackan med klubbnamn är skön ävem för föräldrar som hejar på utefter skidspåren. 

Årets nyhet- förutom ny design är också en långärmad träningströja. Överdragskläderna för OL är uppdaterade i modellen Trainer2.0,

 

Hur funkar det? 

 

Vår webshop är nu öppen och stänger den 10 oktober med förväntad leverans i vecka 48. Ni gör er beställning och betalar 1 krona per plagg i shopen. Leverans sker till klubben och hämtas/betalas stugan.  I prislistan finns subventionerade priser för ungdomar och elit.  För subvention av klubbkläder vill vi påminna om bidragsnormens skrivning om bidrag: 

  • Bidrag erhåller klubbmedlem som regelbundet deltar i träning/tävling och medverkar med ideella insatser i klubben minst tre gånger under året.

Insatser kan se olika ut, förälder kan vara ledare eller klubbfunktionär, man hjälper till i stugjouren och vinterstugan eller som funktionär på våra egna tävlingar eller i arrangemang vi hjälper till att genomföra såsom Göteborgsvarvet, Göteborgsgirot mm. 

 

Har växtvärken slagit till under sommaren och har du kläder över så kan du själv sälja vidare i vår recycle-hörna i hallen uppe i Landehofstugan eller gå med i vår facebookgrupp, OK Landehof Skidor

 

 

Fredrik Körle når du enklast via e-post till This is a mailto link

Uppdaterad: 11 SEP 2017 22:14 Skribent: Fredrik Körle

Betalning av spårkort med Swish.

Spårkort köper du enklast med Swish till 123 237 73 31. Dagskort 80 kr.
Mer information finns på spårsidan.

Träningar

Tisdagar & torsdagar mellan kl 18-19 har vi ungdomsträning. Det blir naturligtvis då trängre i spåren. Det kan också hända att vi spärrar av vissa delar. Undvik gärna dessa tider om du ogillar när det blir trångt i spåren.

Öppet i klubbstugan:

Stugan har öppet på våra träningskvällar, tisdagar/torsdagar 17-20. Vinterstugan på lördagar och söndagar är fortsatt stängd- vi avvaktar utvecklingen av pandemin och ökad smittorisk. Vi har inte heller någon skiduthyrning för närvarande.

 


Sponsorer


Brimondo


härrydamekaniska-logotyp-från-hemsida.png


smskisport-loggotype-från-hemsida.png


savedalencykelsport-logotype-från-hemsida.jpg


logotyp_skidome


Smörjkompaniet


trimtex


valvbron-logotyp-från-hemsida.svg


VattenfallUngdomarnas reklamfilm för längd

360-klubbens reklamfilm. Vill du bli medlem? Det är bara att filma när du gör en 360 med längdskidor....

Vi söker ledare och tränare

Postadress:
OK Landehof - Skidor
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info