Hoppa till sidans innehåll

Läger och tävlingsresor


Läger

Vi åker på två gemensamma läger varje år. Barmarkslägret i Gnosjön under höstlovets första helg lägger en bra grund inför den kommande säsongen. Vi åker rullskidor (eller inlines för de yngre) och gör en massa rolig barmarksträning tillsammans. Deltagarna kommer att delas upp i mindre grupper efter nivå så att träningen passar alla.

I början av december åker vi på snöläger där vi finsliper på vår skidteknik -- ett familjeläger där alla(!) åldrar är välkomna! Vi tränar skidåkning på riktigt och även här delar vi upp deltagarna i mindre grupper efter åknivå, men gör även många leker, stafetter, träningstävlingar tillsammans.

 

Tävlingar och tävlingsresor

Varje år arrangerar Göteborgs skidklubbar (OK Landehof, SAIK, Göteborgs SK, Hindås SK och OK Alehof) tillsammans en Kvällscup: fem tävlingar endast för barn och ungdomar -- ett utmärkt tillfälle att få sin första tävlingserfarenhet, på hemmaplan.

Det finns många andra tävlingar både nära och längre bort. Det brukar bli gemensamma klubbresor till Tour de Mösseberg och Lilla Skidspelen i Falun. Dessutom arrangerar klubben varje år en resa till Vasaloppet, länk i menyn till vänster.

Vill du veta mer kring detta, hör gärna av dig till This is a mailto link

Uppdaterad: 09 SEP 2020 15:45 Skribent: Patrick Ehlers
E-post: Adressen Gömd

Betalning av spårkort med Swish.

Spårkort köper du enklast med Swish till 123 237 73 31. Dagskort 80 kr.
Mer information finns på spårsidan.

Träningar

Tisdagar & torsdagar mellan kl 18-19 har vi ungdomsträning. Det blir naturligtvis då trängre i spåren. Det kan också hända att vi spärrar av vissa delar. Undvik gärna dessa tider om du ogillar när det blir trångt i spåren.

Öppet i klubbstugan:

Stugan har öppet på våra träningskvällar, tisdagar/torsdagar 17-20. Vinterstugan på lördagar och söndagar är fortsatt stängd- vi avvaktar utvecklingen av pandemin och ökad smittorisk. Vi har inte heller någon skiduthyrning för närvarande.

 


Sponsorer


härrydamekaniska-logotyp-från-hemsida.pngsmskisport-loggotype-från-hemsida.png


savedalencykelsport-logotype-från-hemsida.jpg


logotyp_skidomeSmörjkompaniet


Trimtex_220203.png


valvbron-logotyp-från-hemsida.svgUngdomarnas reklamfilm för längd

360-klubbens reklamfilm. Vill du bli medlem? Det är bara att filma när du gör en 360 med längdskidor....

Vi söker ledare och tränare

Postadress:
OK Landehof - Skidor
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info