Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Söndagen bjöd på det andra och sista loppet av helgens OBS-sprint på Skidskyttestadion i Östersund. I damklassen blev det återigen Anna Hedström som tog hem segern, men på herrsidan var det Emil Nyqvist som visade på bäst form under dagens sprint.
 

EM-truppen för 2021!

(2021-01-24 10:00)
Kommande vecka är det dags för EM i skidskytte på den polska orten Duszniki-Zdroj. Här presenterar vi den svenska truppen!
 
Under lördagen kördes den första OBS-sprinten av helgens två i Östersund, där det bjöds på fina förhållanden för åkarna. På damsidan var det Anna Hedström som slutligen stod som segrare, medan Simon Hallström tog hem vinsten på herrsidan.
 
I och med konsekvenserna av den rådande pandemin så kommer uttagningsförfarandet till internationella tävlingar (IBU Cup / Junior VM) fortsatt att behöva anpassas.
 
På grund av den rådande pandemin ställs Swe Cup tävlingarna i Lima och Häverödal in. Uppdaterade uttagningskriterier för Junior-VM finns nu att läsa.
 
Information kring observationstävlingarna som genomförs i Östersund 23-24 januari finns nu i tävlingskalendern.
 

Årets Sportförälder

(2021-01-12 14:25)
 
I och med konsekvenserna av den rådande pandemin så kommer uttagningsförfarandet till internationella tävlingar (IBU Cup / Junior VM) fortsatt att behöva anpassas.
 

Ordförande Har Ordet

(2020-12-24 00:04)
Här kommer en julhälsning och uppdatering från Skidskytteförbundets Ordförande Sofia Domeij
 
 
Svenska Skidskytteförbundet ställer om stora delar av sin utbildningsverksamhet för att passa till rådande omständigheter, enligt devisen "Vi ställer inte in, Vi ställer om".
 
 
Nu byter vallateamet upp sig till en ny dragbil, i samarbete med Volvo Trucks. Den nya bilen innebär att personalen tar sig fram på ett säkert sätt och miljömässigt hållbart.
 
 

Sponsorer

Smörjkompaniet

logotyp_skidome

Brimondo

Postadress:
OK Landehof - Skidskytte
Box 55
43822 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031917324
E-post: info@oklandehof.se

Se all info