Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lars Johnsson

O-ringen Kolmården 2019


OK Måsen är tillsammans med 14 andra orienteringklubbar i Sörmland och Östergötland med och arrangerar O-ringen Kolmården 2019.

Det är nu mindre än 6 månader kvar till det är vår tur att arrangera O-ringen. Organisationen för O-Ringen Kolmården 2019 på plats och arbetet pågår för fullt för att Oringen Kolmården ska bli minst lika bra, men helst bättre än tidigare år .Det finns fortfarande några ansvarsomsåden som inte är besatta änuu så det finns fortfarande möjlighet för den som har ett intresse för att ha nyckelroller att kliva på tåget. I ledningen har vi Karin von Kronhelm som är miljöansvarig

Just nu pågår rekryteringen av funktionärer för fullt. Målet är att ha 1000 funktionärer som har gjort en intresseanmälan i december. När det är dags i juli ska vi vara 1500 funktionärer. Det finns ett intresseanmälningsformulär där man kan anmäla sitt intresse. Länken dit är oringen .se/funktionär2019 . Har man frågor  kring vad man kan göra eller vad för förkunskaper som krävs Kan man höra av sig till Anders Hasselbo som är funktionärsansvarig för OK Måsen. Anders når man på telefon 070-5445459 eller epost This is a mailto link.

Måsen kommer attt vara ansvariga för tre starter där Johan Hammarstrm, Stefan Westlin och Sten Åhlin är ansvariga och Lars Johnsson har huvudansvaret för alla starter. Det finns naturligtvis en mängd andra områden som man kan arbeta inom under vecka, t ex avläsning, stå i någon av kioskerna, dela ut vatten, barnpassning, driva vilt.....och många fler.

Det har även skapats en Facebook grupp som kommer att fungera som en bra (dock inte enda) informations- och inspirationskanal under projektet. Man förbinder sig självklart inte till någonting rent arrangörsmässigt bara för att man går med i den gruppen.

Jag önskar därför att alla ni som är intresserade av att hjälpa till kring O-ringen anmäler ert intresse. Oavsett intresse rekommenderar jag också alla att gå med i facebook-gruppen. Jag kommer att aktivt bjuda in de som jag själv är kompis med på facebook men ni får alla gärna göra samma sak så att gruppen växer och att så många medlemmar som möjligt från arrangörsklubbarna är med och får relevant löpande information och inspiration kring vårt O-Ringen Kolmården:oringen.se/funktionar2019

Ta chansen och var med på ett arrangemang som kommer att bli ett minne för livet. Man måste inte vara med hela veckan om man inte vill. Funktionärer som varit med tidigare tycker att det har varit så roligt så även om de från början bara tackat ja till en eller två dagar har stannat kvar under hela veckan.

Intresseanmälningsformulär: oringen.se/funktionar2019

Facebookgrupp för oss arrangörer: https://www.facebook.com/groups/oringen2019/

/Lars

Uppdaterad: 15 JAN 2017 20:06 Skribent: Lars Johnsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Måsen - Orientering
Box 99
61322 Oxelösund

Kontakt:
Tel: 0705445459
E-post: This is a mailto link