Hoppa till sidans innehåll

Motion & Friluftsliv


OK Måsens motionsbingo

Bingon är en promenad på ca 3 kilometer i fin natur som arrrangeras söndagar på Femöre kl 9.00 - 11.30, en våromgång och en höstomgång. Under jul och nyårshelgerna är det ett uppehåll.

Efter ett längre uppehåll har vi nu (18/4) återupptagit motionsbingon på Femöre. Vi har gjort anpassningar på grund av pandemin. Inga funktionärer finns på plats utan försäljningen sker genomsjälvbetjäning. Betalning sker via Swish (undantagsvis kontant). Öppettiden är utökad till kl 9-13. Kontroll av vinstbrickor och utbetalning av vinster sker i efterhand.

Motionbingon körs varje söndag, maj månad ut. Till hösten hoppas vi kunna köra som vanligt med funktionärer.

Välkomna, men kom ihåg att hålla ordentligt avstånd.

Start vid den första parkeringen i korsningen Fiskehamnsvägen/Alskärsvägen.
Ett bingoark kostar 30 kr, vi tar både kort och swish. Vinstplan där 3 rader ger 500 kr och 2 rader samt extravinst 50 kr.

Ansvarig för motionsbingon är Lars Johnsson, tel 070-425 32 70, e-post Lars.

Naturpasset 

Naturpasset är en fri form av orientering utan tidspress och riktar sig till de som tycker om att röra sig ute i skog och mark ensam eller i grupp. OK Måsens Naturpass pågår mellan den 1 april och 30 september.

Startpaket, á 120 kr, kan köpas i Oxelösunds centrum på Koordinaten eller på Team Sportia samt på Jogersö Camping.

I startpaketet 2021 ingår två olika Naturpass, ett på Femöre och ett på Brannäs. Information om Naturpassen samt två uppsättningar kartor, kontrollbeskrivningar och startkort får du i startpaketet. Orienteringskontrollerna sitter ute hela perioden och kan besökas när eller hur ofta som helst och i den ordning som passar dig bäst. När du orienterat klart i ett eller båda naturpassområden kan du delta i OK Måsens utlottning av presentkort och i Naturpassets centrala fototävling. Läs mer på www.naturpasset.se

Välkommen ut i skogen önskar OK Måsen

Uppdaterad: 22 AUG 2018 20:26 Skribent: Annie Westlin

Postadress:
OK Måsen - Orientering
Box 99
61322 Oxelösund

Kontakt:
Tel: 0705445459
E-post: This is a mailto link