Hoppa till sidans innehåll

Motion & Friluftsliv


OK Måsens motionsbingo

Vår bingo är en promenad på ca 3 kilometer i fin natur som arrrangeras söndagar på Femöre kl 9.00 - 11.30, en våromgång och en höstomgång. Under jul och nyårshelgerna är det ett uppehåll.

På grund av läget med smittspridning av coronaviruset har våromgången 2020 tagit paus och höstomgången beräknas börja den 13 september.

Start vid den första parkeringen i korsningen Fiskehamnsvägen/Alskärsvägen.
Ett bingoark kostar 30 kr, vi tar både kontanter och swish. Vinstplan där 3 rader ger 500 kr och 2 rader samt extravinst 50 kr.

Ansvarig för motionsbingon är Christer Arewång, tel 0155-310 85, e-post Christer.

Naturpasset 

Naturpasset är en fri form av orientering utan tidspress och riktar sig till de som tycker om att röra sig ute i skog och mark ensam eller i grupp. OK Måsens Naturpass pågår mellan den 1 april och 30 september.

Startpaket, á 120 kr, kan köpas i Oxelösunds centrum på Koordinaten eller på Team Sportia.

I startpaketet ingår två olika Naturpass, ett på Femöre och ett på Jogersö. Information om Naturpassen samt två uppsättningar kartor, kontrollbeskrivningar och startkort får du i startpaketet. Orienteringskontrollerna sitter ute hela perioden och kan besökas när eller hur ofta som helst och i den ordning som passar dig bäst. När du orienterat klart i ett eller båda naturpassområden kan du delta i OK Måsens utlottning av presentkort och i Naturpassets centrala fototävling. Läs mer på www.naturpasset.se

Uppdaterad: 22 AUG 2018 20:26 Skribent: Annie Westlin

Postadress:
OK Måsen - Orientering
Box 99
61322 Oxelösund

Kontakt:
Tel: 0705445459
E-post: This is a mailto link