Hoppa till sidans innehåll

Medelhavs-OL 2010


Den 14 augusti 2010 arrangerade OK Måsen Medel Havs-OL. En tävling helt nära havet. Det fanns till och med kontroller med en fantastisk utsikt över havet med fri horrisont. Bara det en upplevelse utöver det vanliga.

I herrarnas huvudklass, H21, dominerade OK Denseln totalt genom att ta de tre första platserna i det starka startfältet. Segrare blev Erik Andersson (till höger på bilden), som gjorde ett suveränt lopp och var klart före klubbkompisarna Per Brolund (i mitten) och Olle Kalered (till vänster).

I D21 vann starka Jenny Röjgård från OK Kolmården före Helén Persson från Linköpings OK.

Bästa klubb blev OK Kolmåden som segrade i hela 7 klasser.

Medelhavs OL samlade drygt 400 deltagare som bjöds på krävande banor i den heta eftersommarvärmen. Det blev med andra ord även medelhavsklimat under tävlingen.

Resultatlista

Winsplit

 

Bland de lottade pristagarna, som inte kunde delas ut på tävlingsdagen, är Stefan Ljungberg från Tumba-Mälarhöjden. Ett presentkort kommer med posten.

OK Måsen tackar alla deltagarna.

 

Videoinbjudan till tävlingen! Du kan se den inbäddad här på hemsidan eller direkt på Youtube.

Ön Femöre och Femörefortet

Tävlingen gick på ön Femöre i Oxelösund. Ön är rekreationsområde med en mycket fin natur ut mot havet. På ön ligger också Femörefortet som nu är ett museum över det kalla kriget. Absolut värt ett besök. Mer information om Femörefortet hittar du på länken Femörefortet. Där hittar du också annan information om Femöre och vackra naturbilder.

 

Kontroll

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:17 Skribent: Lars Johnsson

Postadress:
OK Måsen - Orientering
Box 99
61322 Oxelösund

Kontakt:
Tel: 0705445459
E-post: This is a mailto link