Hoppa till sidans innehåll

Måsenstafetten 2014


Resultat i Eventor

 

Segrare_H17_2

 Segrande lag i H17, OK Linné från Uppsala

 

Lägesrapport tisdagen den 18 mars
Fortfarande ser allt bra ut. Markerna blir bara torrare och torrare. Anmälningarna har börjat komma in och det ser nu ut som om att det blir många deltagare. Ordinarie anmälan är öppen till och med lördagen den 22 mars. Nyköpingsnatten som inleder Vårtrippeln kommer att få rekorddeltagande.

 

Lägesrapport söndagen den 9 mars
Alla förberedelser går bra. Det är helt snöfritt i markerna och det fina vädret har gjort att det börjat torka upp ordentligt i markerna. Idag var det 15 grader varmt och solsken. Det skulle ha varit perfekt att genomföra tävlingen redan nu. Kan inte vara bättre för en orienteringstävling. Målgärdet ser också bra ut nu.

 

34:e Måsenstafetten
Söndagen den 30/3 2014 arrangeras den 34:e Måsenstafetten. Tävlingen ingår i Vårtrippeln som OK Måsen arrangerar tillsammans med Nyköpings OK. I Vårtrippeln ingår Nyköpingsnatten, Nyköpingsorienteringen och avslutas med Måsenstafetten. Alla tre tävlingarna kommer att gå nära Buskhyttans samhälle.

 

Nya klasser
En ny klass införs i år, D180, och även i år fortsätter med den nya klassen HD Inskolning som vi introducerade för två år sedan.

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 04:02 Skribent: Lars Johnsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Måsen - Orientering
Box 99
61322 Oxelösund

Kontakt:
Tel: 0705445459
E-post: This is a mailto link