Hoppa till sidans innehåll

Milanjakten - resultat (uppdaterad)

12 JAN 2021 16:25
Resultat Milanjakten!

I år blev det som bekant ingen gala, men vi hoppas att ni som gav er ut på Milanjakten åtminstone fick en trevlig tur i skogen!
  • Uppdaterad: 12 JAN 2021 16:25

Milanjakten satte deltagarna på prov om saker som hänt under året och bland de som lämnade in sin tipsrad hade vi två vinnare med alla rätt, imponerande! Stort grattis till Patrik Thybeck och Sofia Carlsson, som stod för den bedriften. Vår ursprungliga tanke var att lotta ut priset i situationer med fler vinnare, men av förklarliga skäl tänker vi att de gott och väl kan dela på det i detta fall.

Tätt därefter kom Lovisa Thybeck på andraplats med 11 rätt och hon efterföljdes av en halv drös treor med 10 rätt: Klara Thybeck, Niklas & Ulrika Sander, Åke Mossberg och Leif Hjulström delar allihop på bronsplatsen. Grattis till er med!

Hur stod det då till? Jo, det anordnades fem stycken deltävlingar i Stadscupen och OL-skolans träningstävling arrangerades vid folkets park. Vid påskfinalen på Skymningsserien fanns det en höna utsatt i skogen (men de flesta besökte kontrollen flera gånger). Axel sprang till sig en vinst på långa banan på Midsommarsprinten och under sommaren hade vi Bad-OL. Vi erbjöd ”veckans träningsorientering” i hela 20 veckor och det var i genomsnitt 95 GPS-spår som laddades upp varje vecka. Inför vårat DM provsprang Jan-Åke I överlägset flest banor och under tävlingshelgen var det ilskna jordgetingar som stod för den största dramatiken. Utöver det samlade våra V/Wilmor tillsammans ihop 1 guld, 2 silver och 1 brons. På natt-DM var det fem milaniter som deltog och Per, han sprang Digertestet på tiden 5:09.

Allt som allt innebär det att den rätta raden var: X21 222 1XX 1XX

 

 

Skribent: Jessica

Tävlingsanmälan

Om du vill gå med i vår facebookgrupp, hittar du den här

Flödet från vårt instagramkonto OK_Milan

 

Postadress:
OK Milan - Orientering
Britt-Marie Eklöf, Skogsbärsgatan 2
71333 Nora

Kontakt:
Tel: 0706492770
E-post: This is a mailto link

Se all info